page loader
Αξεσουάρ κοστουμιού: Σημεία υπεροχής στην επίσημη ανδρική ένδυση

“Τα αξεσουάρ είναι σαν τις τελευταίες πινελιές σε έναν πίνακα ζωγραφικής. Ολοκληρώνουν το αριστούργημα.”

Ένα προσεγμένο ντύσιμο με κοστούμι είναι ορόσημο της κομψότητας και του στιλ ενός άνδρα. Παρότι, όμως, η επιλογή του κατάλληλου κοστουμιού ανάλογα με την περίσταση είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε μια επίσημη εμφάνιση, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν τα αξεσουάρ που συνοδεύουν το κοστούμι, δίνοντας τις απαραίτητες πινελιές που θα τονίσουν και θα ολοκληρώσουν το attitude ενός outfit.

Ωστόσο, όπως το κοστούμι αποτελεί έναν ξεχωριστό κόσμο που ισορροπεί μέσα από την ποιότητα της σύνθεσης και της ραπτικής τεχνικής με την οποία έχει δημιουργηθεί, έτσι και τα αξεσουάρ πρέπει να αντανακλούν ένα μοναδικό χαρακτήρα, προκειμένου να μπορούν να συμπληρώσουν μια επίσημη εμφάνιση, αποτελώντας ένα “ζωντανό” στοιχείο του concept που επιλέγει ο κάθε άνδρας. 

Η συλλογή της Tailor, συμβαδίζοντας απόλυτα με τον καινοτόμο χαρακτήρα του brand, εμβαθύνει κάθε φορά στην πλούσια ραπτικής του κληρονομιά και παρουσιάζει τα πιο εκλεπτυσμένα αξεσουάρ για κοστούμι, που θα χαρίσουν μια ξεχωριστή στιλιστική προσέγγιση σε κάθε σας επίσημη εμφάνιση.

Γραβάτα ή παπιγιόν στο γαμπριάτικο;

Το μεγάλο δίλημμα στο γαμπριάτικο ντύσιμο. Η κάθε μία επιλογή έχει τον δικό της χαρακτήρα. Από τη μια πλευρά, οι γραβάτες της Tailor, ίσως ένα από τα πιο εμβληματικά αξεσουάρ σε ένα μοντέρνο κοστούμι, είναι σχεδόν ταυτόσημες στο μυαλό όλων με το καλό, επίσημο ανδρικό ντύσιμο και τα γαμπριάτικα. Εκτός από το γεγονός ότι χάρη στη χρωματική και σχεδιαστική τους παλέτα, προσθέτουν την απαιτούμενη ένταση στην εμφάνιση, η σημασία τους διαθέτει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού το κάθε σχέδιο αντανακλά το ξεχωριστό ύφος θέλει να αποπνέει ο άνδρας που τη φορά για την αντίστοιχη περίσταση.

Από την άλλη, τα παπιγιόν της Tailor, ασχέτως του χρώματος ή του σχεδίου, είναι μια ξεχωριστή πρόταση με ιδιαίτερη στιλιστική σημασία, αφού πρόκειται για μια γνήσια ένδειξη μιας ξεχωριστής σχέσης του άνδρα που το φορά με τη μόδα. Παράλληλα, όμως, εκφράζει έμφαση στη λεπτομέρεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά - στοιχεία που το καθιστούν μια αξέχαστη επιλογή για ντύσιμο σε γάμο ή επίσημες επαγγελματικές εκδηλώσεις υψηλής σημασίας.

Μαντηλάκια τσέπης & κοστούμια: Μια σχέση “αγάπης” στο καλό ανδρικό ντύσιμο

Είναι ο ορισμός της “λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά”. Τα μαντηλάκια τσέπης θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα κεφάλαια της ιστορίας της Tailor, ένα διακριτικό αλλά πολύ κομψό αξεσουάρ σακακιού που έχει την ικανότητα να προσδίδει απαράμιλλη γοητεία στο κοστούμι. Τα σχέδιά τους ποικίλουν σε κάθε συλλογή, ανάμεσα σε κλασικά, μοντέρνα με ιδιαίτερα σχέδια, με περιγράμματα ή μονόχρωμα, την ώρα που η μεταξένια τους σύνθεση χαρίζει μια ακόμα πιο έντονη νότα πολυτέλειας σε ένα ήδη προσεγμένο ντύσιμο με κοστούμι.

Τιράντες και Ιταλικά κοστούμια

Οι τιράντες σε ένα κοστούμι ανέκαθεν είχαν κυρίως δύο σημασίες: λειτουργική και στιλιστική. Παλαιότερα, είχαν ως ρόλο να συγκρατούν το παντελόνι στη θέση του και εξασφαλίζουν άνεση κινήσεων. Πλέον, μπορούν να προσθέσουν έναν αέρα κλασικού στιλ, δημιουργώντας μια μοντέρνα όσο και εντυπωσιακή ρετρό εμφάνιση, η οποία στυλιζαρίζει το χρώμα ή το μοτίβο του κοστουμιού. Μάλιστα, η διαχρονική τους σύνδεση με τα ιταλικά κοστούμια και τις αρχές της εκλεπτυσμένης ιταλικής ραπτικής παράδοσης, επιτρέπει μοναδικά look που ανατρέχουν σε μια περασμένη εποχή αριστοκρατικής κομψότητας και μελετημένης προσοχής στη λεπτομέρεια, επαναπροσεγγίζοντάς τα σε κλασικούς συνδυασμούς με ιταλικό πουκάμισο, γραβάτα και μαντηλάκι τσέπης.

Μανικετόκουμπα: Η αστραφτερή λεπτομέρεια στο γαμπριάτικο κοστούμι

Μια πολυτελής σταγόνα κομψότητας σε ένα καλό, επίσημο ντύσιμο με κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Διαχρονικά, τα μανικετόκουμπα της Tailor αποτελούν προσδίδουν μια διακριτική αλλά άκρως σαγηνευτική νότα στο σύνολο του ντυσίματος, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για επίσημες επαγγελματικές εμφανίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και κυρίως, για το ντύσιμο γαμπρού. Ωστόσο, λόγω της ιδιαίτερα προσεγμένης τους σχεδίασης, πέρα από το ξεχωριστό, αστραφτερό ύφος που προσθέτουν στο συνολικό look, τα μανικετόκουμπα είναι ένας ακόμα τρόπος να δείξετε τον σεβασμό σας προς την εκδήλωση και τους οικοδεσπότες, καθώς και την αναγνώριση της μοναδικότητας του γεγονότος.

Ανδρικές ζώνες: Αρμονία και στιβαρότητα γίνονται “ένα”

Η ανδρική δερμάτινη ζώνη είναι ένα αναντικατάστατο αξεσουάρ όταν πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο επίσημο ανδρικό ντύσιμο. Κατασκευασμένες από γνήσιο δέρμα, οι ανδρικές ζώνες αντανακλούν ένα αίσθημα φινέτσας και κομψότητας, εξασφαλίζουν αρμονία στο σύνολο και προσθέτουν τις απαραίτητες νότες διαχρονικότητας που χρειάζεται κάθε επίσημη περίσταση.

  1. Πολυτελής δερμάτινη ζώνη μαύρη
    Πολυτελής δερμάτινη ζώνη μαύρη
    55,00 €

 

Τα πολυτελή ανδρικά αξεσουάρ σε ένα κοστούμι είναι η ίδια η περίσταση που θα φορεθούν. Γι’ αυτό και ο ρόλος τους είναι κάτι παραπάνω από το να προσθέτουν στιλ σε μια καλόγουστη εμφάνιση: για την ακρίβεια, προσδίδουν τις λεπτομέρειες εκείνες που γίνονται ο συνεκτικός δεσμός στα υπόλοιπα στοιχεία της ένδυσης, εξασφαλίζουν αρμονία και εκπέμπουν τη διάθεση ενός άνδρα να νιώσει μοναδικός. Επισκεφθείτε τις ανανεωμένες συλλογές της Tailor και ανακαλύψτε ξεχωριστά ανδρικά αξεσουάρ Ιταλικής κατασκευής, απολαύστε την εκλεπτυσμένη τους ποιότητα και ολοκληρώστε με κομψό τρόπο κάθε σας επίσημη εμφάνιση.