page loader
ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΠΟΥΦΑΝ & ΠΑΛΤΟ: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ LOOK

Τα μπουφάν και τα παλτό, όχι μόνο προστατεύουν από το κρύο ή τη βρόχη, αλλά αποτελούν ένα σημαντικό «κλειδί» για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση που χαρίζει άνεση, σε συνδυασμό με το υπόλοιπο look, υπέροχη σιλουέτα στο σώμα και διαχρονική κομψότητα.

Ανδρικά Μπουφάν

Υπέροχα ανδρικά μπουφάν TAILOR Italian Wear που ξεχωρίζουν με την αυθεντική ιταλική αισθητικής τους. Ανακαλύψτε τα μέσα από μια προσεγμένη συλλογή με business casual χαρακτήρα που ανταποκρίνεται σε υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου καλοντυμένμου άνδρα. Όλα τα σχέδια είναι άριστης ποιότητας με διαχρονικό στιλ και ιδιαίτερη φινέτσα που εναρμονίζεται απόλυτα με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες των ανδρών. Στις collection μας μπορείτε να βρείτε μπουφάν μακριά, πουπουλένια, δερμάτινα, παρκά ή ελαφριά ανοιξιάτικα bomber μέσα από κομψές επιλογές σε αποχρώσεις, που χαρίζουν απόλυτη προστασία και ολοκληρώνουν το ντύσιμό σας σε κάθε περίσταση. 

Τα ανδρικά μπουφάν Tailor Italian Wear είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν τόσο τις καθημερινές σας ανάγκες, όσο και τις ανάγκες σας για πιο επίσημες business και προσεγμένες εμφανίσεις. Στη συλλογή μας θα βρείτε ανάλαφρα αδιάβροχα από εξαιρετικά τεχνικά υφάσματα και καμπαρντίνες, νεανικά δερμάτινα αλλά και μια πλούσια συλλογή σε μπουφάν με πούπουλο χήνας κορυφαίας ποιότητας 90/10 που θα καλύψουν τις ανάγκες σας τους χειμερινούς αλλά και του ανοιξιάτικους μήνες .

Παρκά

Το parka είναι εμπνευσμένο από το στρατιωτικό military style. Έχει μακρύ μήκος, είναι κατασκευασμένο από αδιαβροχοποιημένο τεχνικό ύφασμα πολύ υψηλής αντοχής και συνήθως διαθέτει κουκούλα. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες, καθώς συνδυάζει την απλότητα με την πρακτικότητα και την κομψή εμφάνιση, τονίζοντας τα αυθεντικά χαρακτηριστικά ενός αρσενικού. 'Ενα σημαντικό χαρακτηριστικό που θα βρείτε στα παρκά TAILOR, εκτός από την άψογη εφαρμογή, είναι το βάρος τους, καθώς είναι εξαιρετικά ελαφριά, ενώ διατίθενται σε δύο εκδοχές: με τεχνητό πούπουλο και με πούπουλο χήνας 90/10. Όσον αφορά τα χρώματα, δημοφιλέστερα παραμένουν μπλε και χακί.

Ελαφριά jacket

Η άνοιξη είναι μεταβατική εποχή και απαιτεί ιδιαίτερες επιλογές για το εξωτερικό ντύσιμο. Αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε κοντό μπουφάν που λόγω μήκους είναι πιο εύχρηστο. Ο συγκεκριμένος τύπος αποτελεί μια πιο πρακτική κατηγορία ειδικά για καθημερινή χρήση. Μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει ένα σακάκι καθώς έχει κοντό chic μήκος, ενώ αν είναι αδιάβροχο ή αντιανεμικό, προστατεύει εξαιρετικά από απρόοπτες μεταβολές του καιρού.

Biker δερμάτινα

All time classic κατηγορία, καθώς τα δερμάτινα αποτελούν σταθερή αξία στην ανδρική μόδα. Φορώντας το από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη δουλειά, στη βόλτα ακόμα και στη βραδινή σας έξοδο, ένα δερμάτινο χαρίζει διαρκώς ένα κομψό killer look σε κάθε σας εμφάνιση. Ιδανική επιλογή τόσο για άνδρες με σπορ ντύσιμο όσο και για τους εκείνους με ένα πιο κλασικό στυλ ντυσίματος. Με πρωταγωνιστές το μαύρο και το καφέ χρώμα, η TAILOR Italian Wear εγγυάται  υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και το άψογο στιλ σε minimal σχεδίαση σε όλα τα δερμάτινα που απαρτίζουν τη συλλογή μας.

Puffer πουπουλένια

Εμπνευσμένα από το ντύσιμο του σκι, η χρήση τους μεταφέρθηκε στο καθημερινό dress code του άνδρα για τον χειμώνα. κυκλοφορούν σε δύο βασικές εκδοχές: παρκά και μπουφάν σακάκι. Είναι γνωστά και ως καπιτονέ ή Puffer λόγω της αφράτης τους αίσθησης. Για την κατασκευή τους απαιτούνται οριζόντιες ραφές από όπου γίνεται η εισαγωγή του πούπουλου. Διατίθενται με κουμπιά ή φερμουάρ, με κουκούλα ή χωρίς, ενώ συνδυάζονται ιδανικά με μάλλινα κοστούμια και σακάκια, ακόμα πιο σπορ με τζιν παντελόνια ή με μια φόρμα στις εκδρομές!

Καπαρτίνες

Κατασκευασμένες από τεχνητά αδιαβροχοποιημένα υφάσματα, οι καπαρτίνες αποτελούν σταθερές αξίες μέσα στις ανδρικες προτιμήσεις. Με ευκολία στη χρήση, διαχρονικότητα και άνεση, είναι κατάλληλες για τις βροχερές ημέρες και όχι μόνο. Ένας συνδυασμός προστασίας, άνεσης και στυλ. Λόγω της ανθεκτικότητάς τους, μπορούν να φορεθούν από το πρωί, στη δουλειά με το κοστούμι σας, το απόγευμα για τις βόλτες σας μέχρι και αργότερα για τις βραδινές σας εξόδους, ανεξαρτήτως καιρού, προσφέροντας μια γοητευτική εικόνα και εφαρμογή.  

Ανδρικά Παλτό 

Το ανδρικό παλτό είναι κάτι σαν το "επιπλέον στρώμα" που προστατεύσει από το κρύο και το χιόνι, τον άνεμο και τη βροχή. Για να αναδείξετε το προσωπικό σας στιλ και να ανταποκριθείτε σε κάθε περίσταση κλέβοντας τις εντυπώσεις, η επιλογή του κατάλληλου είναι καθοριστική. Στη συλλογή μας μπορείτε να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία από πανωφόρια κατασκευασμένα από ποιοτικά φυσικά και ανθεκτικά υλικά, που συμβάλλουν σε μια προσεγμένη εμφάνιση με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε καλοραμμένα κομμάτια που μπορούν να εξυπηρετήσουν επιτυχώς τόσο τις sport όσο και τις πιο casual smart εμφανίσεις σας.

Μονόπετα ή σταυρωτά

Τα ανδρικά παλτό διαχωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες ανάλογα με τη γραμμή τους: μονόπετα και σταυρωτά:

Μονόπετα

Κλασική επιλογή για άνδρες που επιθυμούν ιδιαίτερη κομψότητα και ξεχωριστό κύρος στην εμφάνισή τους. Η μεσάτη και μοντέρνα τους εφαρμογή, καθώς και οι ανάλαφρες λεπτομέρειες στη ραφή προσφέρουν αναμφίβολα την άνεση που αναζητάτε σε ένα πανωφόρι, αγκαλιάζοντας και αναδεικνύοντας με τον καταλληλότερο τρόπο το σώμα σας. Λιτό και συνάμα κομψό, το μονόπετο παλτό είναι η τελειότητα στην απλότητα.

Σταυρωτά

Επιλογή με πρακτικό πρόσημο. Η πιο “αυστηρή” τους εφαρμογή και το σταυρωτό τους κούμπωμα είναι τα στοιχεία που τα διαφοροποιούν από τα μονόπετα παλτό. Το μαύρο χρώμα στα σταυρωτά αποτελεί διαχρονική επιλογή, η οποία εγγυάται ένα εναρμονισμένο σύνολο. Ωστόσο, τα δημοφιλέστερα χρώματα είναι το γκρι και το μπλε, με το καμηλό και το λαδί να ακολουθούν και να προστίθενται όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις. Όσον αφορά τα σχέδια, επικρατέστερα όλων είναι τα μονόχρωμα, καθώς αποτελούν μια ασφαλή και εγγυημένη επιλογή, χωρίς όμως να αποκλείονται τα καρό μοτίβα και οι ρίγες, για τους λίγο πιο τολμηρούς, που επιθυμούν να εξερευνήσουν διαφορετικά μοτίβα και χρώματα όσον αφορά την εμφάνισή τους. 

Τα μάλλινα αποτελούν την ιδανική εκδοχή του είδους. Παράλληλα με την προστασία από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, σας χαρίζουν στυλ και κομψότητα. Μακριά ή σε κοντύτερα μήκος σε μια πιο minimal γραμμή, τα παλτό του Tailor Italian Wear φροντίζουν να καλύψουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.