page loader
ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ TAILOR

Οι artits του Tailor Italian Wear στην Ιταλία δημιουργούν μοναδικές ανδρικές συλλογές προσφέροντας σε κάθε εκλεπτυσμένο άνδρα την ευκαιρία να απολαύσει κομψές smart casual επιλογές, δημιουργμένες με ιταλική φινέτσα και σύγχρονη κατασκευή.

Ανδρικά Σακάκια

Το σακάκι είναι η καλύτερη επιλογή προκειμένου να νιώσετε και να δείχνετε καλοντυμένοι. Μονόπετο ή σταυρωτό, επίσημο ή σπορ, η μοντέρνα εφαρμογή και τα καλύτερα Ιταλικά υφάσματα σε κορυφαίες ποιότητες είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο ανδρικό σακάκι, προσδίδοντας την απόλυτη αίσθηση άνεσης και κομψότητας. Τα ανδρικά σακάκια TAILOR Italian Wear διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και απομένει μόνο να αποφασίσετε ποιο θα επιλέξετε.

Τα σακάκια είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να ντυθεί ένας άνδρας. Μονόπετο ή σταυρωτό, επίσημο ή σπορ, η ιταλική ραπτική υπεροχή και τα ωραιότερα υφάσματα σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ανδρικό σακάκι. Παρέχοντας υπέροχη αίσθηση άνεσης και κομψότητας, τα blazers TAILOR προσφέρουν την απόλυτη ποικιλία για να ολοκληρώσετε το αγαπημένο σας στιλ.

Ρούχο για όλο το χρόνο

Μια προσεκτική επιλογή ιταλικών υφασμάτων, πολλά από τα οποία σε αποκλειστικότητα, θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας και θα είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε εποχή ή στιγμή θέλετε να τα φορέσετε.

Στη συλλογή μας θα βρείτε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από μια οικογενειακή συγκέντρωση ή μια επίσημη έξοδο σας, ή στην εργασία σας. Τα ειδικά επεξεργασμένα υφάσματα από φυσικά απαλά νήματα με το ιταλικό ράψιμο ταιριάζουν απόλυτα κάθε φορά που φοράτε ένα από τα ανδρικά σακάκια Tailor Italian Wear. Η άριστη εφαρμογή τους είναι ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό της συλλογής όπως και η άνεση που επιτυγχάνεται μέσω μιας σειράς μοναδικών μυστικών κατασκευής. Γι' αυτό άλλωστε τα blazers Tailor είναι επίσης δημοφιλή σε εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις, αποτελώντας τη βάση της smart casual ένδυσης. 

Μια σειρά από ιταλικά υφάσματα από βαμβάκι, λινό ή μαλλί, ή τα μεταξωτά και λινά μείγματα που είναι ελαφριά και αναπνέουν είναι ιδανικά για να φορεθούν κατά τη διάρκεια των εαρινών ή καλοκαιρινών εποχών. Άλλες επιλογές όπως τα πλεκτά jersey υφάσματα έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για να κάνουν μερικά από τα αυτά να φοριούνται όλο το χρόνο.

Για τους ψυχρότερους μήνες του έτους προτείνουμε μάλλινα σακάκια από φανέλα και πλεκτά, ενώ μια εξαιρετική επιλογή είναι το να αποκτήσετε ένα τουίντ σακάκι. Στη συλλογή Tailor Italian Wear θα βρείτε τα υφάσματα Dream Tweed της Loro Piana. Τίποτα δεν συγκρίνεται πραγματικά με αυτό το είδος υφάσματος, καθώς είναι μάλλινο,με μια αίσθηση ιδιαίτερα απαλή καθώς είναι με πρόσμιξη από μετάξι και κασμίρ. Τα μάλλινα είναι η ειδικότητα της Tailor Italian Wear. 

Κομψή εφαρμογή

Μια ελκυστική και κομψή εμφάνιση απαιτεί τεχνογνωσία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Γι' αυτό τον λόγο αναπτύσσουμε ξεχωριστές και σύγχρονες ιδέες για τους άνδρες που επιθυμούν την άνεση και το νεανικο ύφος, όπως με τα σακάκια με τις εφαρμογές/fit Vomero 7R και Revival 8R. Επίσης ένα μεγάλο μέρος των μπλέιζερ είναι πλέον άφοδρα, μια κυρίαρχη τάση στα ιταλικά. 

Επιλέξτε το σωστό χρώμα

Οι χρωματικές παραλλαγές είναι ανεξάντλητες. Από σκούρους τόνους όπως μαύρο και το μπλε σε πιο ανοιχτούς όπως μπεζ και διάφορες αποχρώσεις του γκρι,και του καφέ. Η λίστα είναι πραγματικά ατελείωτη! Εάν τα κλασικά χρώματα δεν σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα ή έχετε ήδη αρκετά και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό οι νέες μας επιλογές από πιο φωτεινά χρώματα μπλέιζερ, όπως η ώχρα, το πράσινο και το ροζ, μπορούν να προσθέσουν προσωπικότητα και να αλλάξουν τη ντουλάπα σας. Στα κλασικά χρώματα για ένα ανδρικό επίσημο σακάκι περιλαμβάνονται όλες οι διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε όπως το γαλάζιο, το royal και το μπλε navy. Τα μπλε blazers είναι συνώνυμα με το κλασικό και διαχρονικό ανδρικό σακάκι και δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι πάντα κομψοί και καλά ντυμένοι άνδρες διαθέτουν τουλάχιστον δύο από αυτά, ενώ ποτέ δεν θα έλεγαν όχι στην αγορά ενός ακόμα.

Το σίγουρο παραμένει ότι όποια και αν είναι η εποχή που θέλετε να φορέσετε το σακάκι σας, το χρώμα, το στυλ ή η περίσταση, το TAILOR  είναι με τις κορυφαίες επιλογές σε ανδρικά σακάκια ιδανικά για όλες τις απαιτήσεις!

Ανδρικά Παντελόνια

Ανακαλύψτε την απαράμιλλη ποιότητα και την άψογη εφαρμογή που διαθέτουν τα ανδρικά παντελόνιαTailor Italian Wear. Μέσα από μια εκλεπτυσμένη επιλογή υφασμάτων, μοντέλων και εφαρμογών, η συλλογή περιλαμβάνει επιλογές που προορίζονται για όλες τις προτιμήσεις και για όλες τις εποχές του χρόνου. Μια προσεγμένη γκάμα με ιταλικά σχέδια που χαρίζουν άνεση και ξεχωριστό στιλ στον κάθε άνδρα που εκτιμά το καλό ντύσιμο και παίρνει ενέργεια όταν νιώθει το περιβόητο well-dressed feeling.

Η συλλογή με ανδρικά παντελόνια Tailor Italian Wear διακρίνεται σε επίσημα, casual, ανδρικά τζιν ή σπορ, όλα με εξαιρετική ποιότητα ραφής, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα ιταλικά υφάσματα. Τα στενά παντελόνια με slim fit εφαρμογή είναι απαραίτητο όταν συνδυάζονται με ένα ανδρικό σακάκι, ενώ τα λίγο πιο χαλαρά με τις πιέτες είναι ιδανικά και κολακεύουν τους νεότερους άντρες.  

Βαμβακερά 

Τα βαμβακερά είναι εξαιρετικά 24/7 όλο τον χρόνο. Οι ιδιότητες του βαμβακιού, το καθιστούν ιδανικό υλικό τόσο για καλοκαιρινά όσο και χειμερινά. Σε αντίθεση με την πεποίθηση ότι τα βαμβακερά είναι κυρίως casual, η αλήθεια είναι ότι ανάλογα με την ποιότητα και το φινίρισμα του υφάσματος, αποτελούν μια εξίσου κομψή επιλογή.

Τα βαμβακερά κατασκευάζονται πάντα από ελαστικό βαμβακερό ύφασμα. Τα περισσότερα μοντέλα παντελονιών ακολουθούν μια slim fit προσέγγιση εφαρμογής, οπότε είναι σημαντικό να υπάρχει ένας μικρός βαθμός πρόσμιξης με ελαστάν στο βαμβάκι καθιστώντας το ύφασμα πιο εύκαμπτο και άνετο. Επιπλέον, τα βαμβακερά μπορεί να είναι κλασικά χωρίς πιέτα, με μια πιέτα ή ακόμα και με δύο πιέτες ανάλογα το μοντέλο. Τα παντελόνια με πιέτες έχουν γυρίσει ξανά δυναμικά στις τάσεις! Τα υφάσματα των βαμβακερών ποικίλλουν: τα πιο βαριά και γεμάτα υφάσματα είναι κατάλληλα για το φθινοπωρο και τον χειμώνα ενώ τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κατασκευάζονται από ελαφρύτερο τύπου βαμβακιού.

Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις τους περιλαμβάνουν μπλε και μπεζ σχέδια. Αξιόπιστη καλοκαιρινή επιλογή στην κατηγορία αυτή αποτελεί και το λευκό, ενώ μια πιο κομψή και ευκολοφόρετη λύση θεωρούνται τα σχέδια σε γήινες αποχρώσεις που συνδυάζονται πολύ εύκολα με σχεδόν όλα τα πουκάμισα και τα σακάκια.

Chino

Τα chino ή chinos αποκαλούνται τα βαμμένα και πλυμένα βαμβακερά ιδανικά για μια πιο απλή και καθημερινή χρήση σε σχέση με τα υπόλοιπα του είδους. Όντας μια πολύ δημοφιλής κατηγορία ανδρικών παντελονιών, τα chino είναι κατάλληλα όλο τον χρόνο. Τα chinos Tailor Italian Wear κατασκευάζονται από ιταλικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας και είναι βαμμένα χωρίς τοξικές μεθόδους. Το βασικό χαρακτηριστικό της ποιότητας των chinos μας είναι η αντοχή τους στην συνεχόμενη και καθημερινή χρήση και στο πλύσιμο.Η συλλογή μας περιλαμβάνει μια πλούσια σειρά χρωμάτων σε chinos που κυμαίνονται μεταξύ λευκού, μπεζ, μπλε και γκρι ή και εποχιακά χρώματα όπως πράσινο, καφέ και άλλα.  

Λινά

Τα λινά είναι καλοκαιρινά! Το λινό ως υλικό χρησιμοποιείται κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω των ανάλαφρων και δροσερών χαρακτηριστικών του. Η συλλογή της Tailor Italian Wear προτείνει λινά σε μείγματα υφασματων με κάποιο άλλο ευγενές υλικό. Έτσι αντί για 100% λινά, μπορείτε να βρείτε επιλογές σε λινό και βαμβάκι ή λινό και μαλλί. Το λινό σε πρόσμιξη με βαμβάκι είναι η πιο casual εκδοχή των παντελονιών, ενώ τα μείγματα μαλλιού και λινού δίνουν μια πιο επίσημη προσέγγιση. Οι προσμίξεις λινού επιτρέπουν μια πιο εύκολη διαχείριση του υπερβολικού τσαλακώματος του υφάσματος κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. 

Μάλλινα

Το μαλλί ταιριάζει υπέροχα σε επίσημο ντύσιμο ή φθινόπωρο - χειμώνα, είτε ακόμα για άνοιξη - καλοκαίρι. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ χειμερινού μάλλινου και καλοκαιρινού μάλλινου παντελονιού είναι το φινίρισμα του μαλλιού που χρησιμοποιείται. Αυτό για παράδειγμα κάνει τα μάλλινα φανέλας (flannel) μια εξαιρετική επιλογή χειμερινών παντελονιών αφού είναι ιδιαίτερα ζεστα. Αντίθετα, τα καλοκαιρινά δροσερά παντελόνια (ονομάζονται και cool wool) είναι κατασκευασμένα από δροσερό μαλλί, ελαφρού βάρους και εξαιρετικής αντοχής. 

Τα χρώματα ποικίλλουν σύμφωνα με την εποχή, αλλά σχεδόν πάντοτε θα τα βρείτε σε χειμερινά γκρίζα και μπλε φανελένια και καλοκαιρινά μπλε, γκρι και μαύρο. Τα μάλλινα υφάσματα δημιουργούν εξαιρετικά επίσημα look ιδανικά στη δουλειά ή μια εξαιρετική επιλογή επίσημων ή μη εμφανίσεων. Εκτός από τα κλασικά μάλλινα, προσφέρουμε επίσης μάλλινα cargo ή καρό.

Ανδρικά jogger

Η νέα γενιά του είδους! Τα Jogger διαθέτουν ελαστική ζώνη (λάστιχο) στη μέση και κορδόνι αντί για ζώνη. Η μέση στα jogger είναι πιο άνετη και με τη βοήθεια του λάστιχου και του κορδονιού είναι εύκολα ρυθμιζόμενη. Τα παντελόνια με λάστιχο κατασκευάζονται από βαμβάκι, μαλλί, λινό ή και διάφορες μίξεις αυτών. 

Υπάρχουν επίσης επιλογές τύπου φόρμας ή γυμναστικής. Τα παντελόνια γυμναστικής διαφέρουν σε σχέση με αυτά με λάστιχο επειδή η ζώνη της μέσης δεν έχει κουμπιά η φερμουάρ αλλά έχει μόνο λάστιχο και κορδόνι. Τα jogger είναι μια υβριδική έκδοση των κλασικών παντελονιών που αναμιγνύονται με τα αθλητικά.  

Ελαστική μέση

Τα παντελόνια με λάστιχο στη μέση είναι μια άλλη εκδοχή των jogger. Η διαφορά με τα jogger είναι ότι το κλείσιμο του κορδονιού, αντικαθίσταται με κλείσιμο με κουμπί. Αυτή η λεπτομέρεια κάνει τα ελαστικά μέσης να ταιριάζουν με σακάκια, μπουφάν, μπλούζες ή και πουκάμισα. Στη συλλογή μας το κλείσιμο βρίσκεται μπροστά και το λάστιχο υπάρχει μόνο στις πίσω πλευρές. Με αυτό τον τρόπο τα παντελόνια με ελαστική μέση φαίνονται πιο κομψά και μπορούν εύκολα να εισαχθούν σε ένα εργασιακό ντύσιμο ή σε μια πιο επίσημη περίσταση. Παρόμοιες επιλογές διατίθενται και σε κοστούμια.

 Ανδρικά jean

Τα ανδρικά τζιν είναι ρούχα πρώτης ανάγκης! Τα τζιν Tailor Italian Wear ταιριάζουν ιδανικά με σακάκιαδιαθέτοντας τέλεια εφαρμογή με stretch χαρακτηριστικά εξασφαλίζοντας ιδιαίτερη άνεση.

Ανδρικά Πουκάμισα

Η συλλογή από πουκάμισα Tailor Italian Wear έχει τις βάσεις της στο business attire, προσφέροντας επιλογές που ταιριάζουν με κοστούμι ή σακάκι. Με την πάροδο των χρόνων, έχoυν προστεθεί σπορ ανδρικά σχέδια, που συνδυάζονται με μια ξεχωριστή ραφή από slim fit εφαρμογή με την άνεση και την κομψότητα ενός κολάρου πουκαμίσου που παραμένει σταθερά ψηλά στο λαιμό, καθιστώντας τα ιδανικά να φορεθούν με γραβάτα και μη.

Για κάθε ηλικία και τύπο ντυσίματος

Τα καλοραμμένα ανδρικά πουκάμισα είναι απαραίτητα σε κάθε ανδρική ντουλάπα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τύπο ενός άνδρα. Το εύρος των πουκάμισων ποικίλει από μονόχρωμα, όπως λευκά και μπλε μέχρι φλοράλ και τυπωμένα μοτίβα και στάμπες. Επίσης ποικίλλουν ανάλογα με την περίσταση και το στυλ που θα φορεθούν, παραμένοντας φυσικά μια σταθερή επιλογή για έναν άντρα τόσο σε casual όσο και σαν επίσημα ενδύματα.

Σταθερή αξία στο ανδρικό ντύσιμο

Τα πουκάμισα της συλλογής μας διαθέτουν διαχρονικό ύφος και είναι κατασκευασμένα από 100% μονόκλωνο και δίκλωνο βαμβάκι από τους καλύτερους ιταλικούς και αγγλικούς κατασκευαστές υφασμάτων όπως οι Albini, Canclini, Monti και Thomas Mason. Τα κλασικά σχέδια είναι συνήθως μονόχρωμα σιέλ και γαλάζιο, μπλε και λευκό. Ωστόσο, διατίθενται και διαχρονικά σχέδια όπως τα καρό και τα ριγέ.

Στη συλλογή μας θα βρείτε επίσης αρκετά non-iron πουκάμισα, όπως επίσης και από stretch βαμβάκι. Τα non-iron σχέδια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για την ευκολία που χαρίζουν καθημερινά. Τα Stretch βαμβακερά είναι βασικό μέρος της συλλογής μοντέρνων πουκαμίσων Tailor Italian Wear και περιλαμβάνουν εκτός από λευκά και σκούρα χρώματα όπως μαύρα και μπλε .

Η νεώτερη συλλογή μας διαθέτει μόνο υφάσματα υψηλής ποιότητας, με υψηλό αριθμό νημάτων και απαιτητική ύφανση (80/2, 100/2, 120/2). Επιπλέον, επενδύουμε στην έρευνα νέων οδηγών πουκαμίσου με καινοτόμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η σύνθεση από υφάσματα με φυσική ελαστικότητα για άνεση ή βαμβακερά που προσφέρουν έλεγχο θερμοκρασίας. 

Το σπορ style

Η συλλογή των σπορ ή casual πουκαμίσων περιλαμβάνει από αποκλειστικά σταμπωτά και τζιν έως πλεκτά βαμβακερά jersey και λινά.

Η συλλογή αποτελείται από εκλεπτυσμένα printed μοτίβα με σχέδια και φλοράλ που ταιριάζουν τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Τα φλοράλ συνδυάζονται εξίσου καλά τόσο με τζιν και βαμβακερά όσο και λινά παντελόνια. Τα πλεκτά τζέρσεϊ είναι κατασκευασμένα από φυσικό ελαστικό βαμβακερό νήμα, με ειδική επεξεργασία ώστε να προσφέρουν απόλυτη άνεση. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε πάντα να συνδυάσετε πουκάμισο τζιν ή ένα πουκάμισο chambray για να ταιριάζει με τα παντελόνια σας με ένα πιο casual ντύσιμο. Θα τα βρείτε συνήθως με κουμπιά τρουκς και τσέπες μπροστά έχοντας μια ξεκάθαρη σπορ εικόνα.

Τα πουκάμισα από λινό delavè έχει έναν πιο casual χαρακτήρα, ενώ η νηματοβαφή προσδιορίζει ένα πιο smart casual ντύσιμο. Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές σπορ πουκαμίσων από ανάμειξη λινού και βαμβακιού. Η Tailor Italian Wear προωθεί τη χρήση ποιοτικών λινών υφασμάτων από κατασκευαστές που ανήκουν στην κατηγορία Masters of Linen. 

Tελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, προτείνουμε τα tartan και τα καρό, τα οποία κυκλοφορούν από υψηλής ποιότητας  υφάσματα της υφαντουργίας Thomas Mason. Η μίξη και η φωτεινότητα των χρωμάτων και η ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό τους τα κάνει ξεχωριστά.

Γαμπριάτικα πουκάμισα

Όντας ειδικοί στην επίσημη ένδυση, προσφέρουμε πληθώρα επιλογών σε γαμπριάτικα με διάφορα στιλ. Οι πυλώνες της συλλογής των γαμπριάτικων πουκαμίσων είναι τα λευκά. Συγκεκριμένα, διαθέσιμες επιλογές για γάμο είναι σε πλέξεις dobby, απαλά σατέν και βαμβακερά twill. Τα επίσημα ουκάμισα διαθέτουν είτε μονές είτε διπλές μανσέτες (γαλλικές μανσέτες). Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε επίσης μαύρα και σκούρα μπλε.

Η σειρά εμπλουτίζεται από λευκά πλισέ με πιέτες και μαύρα κουμπιά. Ως πουκάμισο για σμοκιν σας προτείνουμε επίσης και μια αποκλειστική εκδοχή με κολάρο μάο. Τέλος, υπάρχει το κλασικό πουκάμισο με το σπαστό κολάρο για παπιγιόν. 

Τι σημαίνει slim fit 

Τα πουκάμισα της Tailor Italian Wear μοιράζονται μια κοινή εφαρμογή, βασισμένη στη μεγάλη ιταλική παράδοση ραφής και στην καινοτόμο προσέγγιση του brand. Είτε φοριέται με κοστούμι είτε με σπορ σακάκι ακόμα και με ένα απλό παντελόνι, το πουκάμισο πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς στο σώμα και σωστά. Αυτό σημαίνει ότι το πουκάμισο έρχεται με μια αίσθηση που αγκαλιάζει σωστά το σώμα με δυο κολακευτικές στο πίσω μέρος πένσες και ενώ για μερικούς άντρες αυτό δεν είναι ευχάριστο, τα πουκάμισά μας προσφέρουν μια πραγματικά φοβερή ευχαρίστηση φορώντας τα.  

Κατασκευασμένα στην Ιταλία με μία σειρά βελονιών στα πλάγια, μια εξειδικευμένη μέθοδο παραγωγής που ελάχιστοι είναι σε θέση να προσφέρουν, αποτελούν σύμβολο διαχρονικότητας και καινοτομίας στο ανδρικό ντύσιμο. Το κολάρο είναι κατασκευασμένο με ημι-μαλακά εσωτερικά εφοδιασμένα με αφαιρούμενες μπαλένες, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάζετε ανάμεσα σε μια επίσημη εμφάνιση και σε μια πιο χαλαρή χρήση, με ή χωρίς γραβάτα.

Ανδρικά Γιλέκα

Απλό, με σχέδιο ή σταυρωτό, ένα ανδρικό γιλέκο συνδυάζεται άριστα με σακάκια ή κοστούμια χαρίζοντας εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση στο καθημερινό αλλά και στο επίσημο ντύσιμό σας. Η σύνθεση των ανδρικών γιλέκων Tailor αποτελείται από ποιοτικά υφάσματα με εξαιρετική φινέτσα και σικάτη εφαρμογή που προσδίδουν την καλύτερη αίσθηση και εμπειρία σε κάθε άνδρα.

Ανδρικό γιλέκο: μια ξεχωριστή ταση στο ανδρικό ντύσιμο

Η χρήση του γιλέκου στο ντύσιμο ποικίλλει! Καταρχάς αποτελεί συμπληρωματικό κομμάτι για το σακάκι ή το κοστούμι σας, ωστόσο με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορείτε να  δημιουργήσετε εντυπωσιακές και ίσως πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις. Σε μερικές περιπτώσεις, κυρίως τους θερινούς μήνες, το γιλέκο μπορεί ακόμα και να αντικαταστήσει ένα σακάκι και να φορεθεί μόνο του με παντελόνι και πουκάμισο ή t-shirt.  Τα σχέδια και τα χρώματα ποικίλουν δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για πολλούς ξεχωριστούς συνδυασμούς. Επιπλέον, μια ιδιαίτερα κομψή επιλογή για γάμο αποτελεί το γκρι γιλέκο που δημιουργεί μια όμορφη ελαφριά αντίθεση με ένα σκούρο κοστούμι.

Μονόπετο γιλέκο

Ο συνηθέστερος τύπος και απλούστερος τύπος γιλέκου. Το μονόπετο γιλέκο συνδυάζεται τόσο μαζί με σακάκι, όσο και με κοστούμι και προτείνεται για όλους τους σωματότυπους.

Σταυρωτό γιλέκο

Το σταυρωτό γιλέκο αποτελεί μια επιλογή με προσωπικότητα καθώς φοριέται συνήθως από άνδρες με πολύ ιδιαίτερη άποψη και στιλ για το ντύσιμό τους. Το γεγονός ότι η χρήση του απαιτεί τον κούμπωμά του με τρόπο απόλυτο, καθιστά το σταυρωτό γιλέκο πιο κατάλληλο για πιο αδύνατους σωματότυπους.