page loader
ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΕΣ, T-SHIRTS & ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΛΕΚΤΑ: SMART CASUAL ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κάθε μοντέρνος άνδρας πρέπει να διατηρεί μια ενημερωμένη συλλογή με μπλούζες & πλεκτά για την αντίστοιχη εποχή του χρόνου. Γι’ αυτό και η οι ειδικοί του Tailor παρουσιάζουν τις καλύτερες επιλογές σε κοντομάνικα μπλουζάκια, πόλο & πλεκτά που χαρίζουν κομψότητα, άνεση και ευελιξία στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Ανδρικά πόλο & t-shirt

Ανδρικές μπλούζες και ανδρικά πόλο σε μοντέρνες γραμμές με Ιταλική φινέτσα, κατασκευασμένα από βαμβάκι και λινό. Τέλεια εφαρμογή και προσεγμένη παλέτα χρωμάτων, ιδανικά για να προσδώσουν απλόχερα άνετο cool look στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Μοντέρνα ανδρικά t-shirts και ιταλικά πόλο φτιαγμένα από το υψηλής ποιότητας βαμβάκι Pima, σε σχέδια δεμένης βελονιάς. Το συγκεκριμένο σχέδιο χαρίζει μοναδική κομψότητα και στυλ, αποτελώντας τάση με μεγάλη απήχηση σε ολοένα και μεγαλύτερο κοινό. Συνδυάζονται εύκολα με οποιουδήποτε τύπου παντελόνι και θεωρούνται βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής ανδρικής γκαρνταρόμπας.  Basic κομμάτι για τον άνδρα κάθε ηλικίας, γι' αυτό και οι περισσότεροι διαθέτουν πόλο και μπλούζες σε πολλά χρώματα.

Ποικιλία σχεδίων

Οι ανδρικές μπλούζες TAILOR Italian Wear ξεχωρίζουν τόσο με την ποιότητά τους όσο και με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Παράγονται στην Ιταλία, από βαμβάκι pique και pima, ακολουθώντας τις πιο μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές.

Παρά το ότι για κάποιους κυρίους η επιλογή ενός tshirt φαντάζει πολύ απλή, οι κοντομάνικες μπλούζες παίζουν μεγάλο ρόλο στο καθημερινό casual ντύσιμο. Δεν είναι μία λύση μόνο για το γυμναστήριο ή το σπίτι, αλλά και για μία χαλαρή βόλτα, μία εκδρομή ή μία απογευματινή συνάντηση με φίλους! Εκείνο βεβαια που κάνει τη διαφορά, είναι ο τρόπος που θα το συνδυάσετε: το φθινόπωρο ή την άνοιξη μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με κάποιο τζιν παντελόνι, ζώνη και σακάκι, ενώ το καλοκαίρι μπορεί να φορεθεί με βερμούδα, ζώνη και loafers, αντί για sneakers τα οποία καθιστούν το look περισσότερο casual!

Πολλοί είναι εκείνοι που τολμούν με πιο έντονα χρώματα ή ακόμα και prints, ενώ τα κλασικά μονόχρωμα σχέδια παίζουν για κάθε ηλικία και περίσταση. Πέρα από το χρώμα όμως, ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο γιακά και στα μανίκια κάνουν επίσης μεγάλη διαφορά στο look!  

Ιταλικές μπλούζες πόλο

Η διαχρονικά δημοφιλέστερη επιλογή των ανδρών για το καλοκαίρι είναι τα ανδρικά  μπλουζάκια  πόλο. Προσδίδουν  μοντέρνο αέρα στις εμφανίσεις, άνεση και πάνω από όλα την απαραίτητη δροσιά που τα πουκάμισα αδυνατούν να δώσουν. Ωστόσο, παρά το ότι συνήθως συναντώνται με κοντό μανίκι, τα ανδρικά πόλο είναι κατάλληλα για κάθε εποχή. Τους ανοιξιάτικους και φθινοπωρινούς μήνες μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με κάποιο λεπτό σακάκι, ζακέτα ή ακόμα και καμπαρντίνα. Το χειμώνα, στην εκδοχή τους με το μακρύ μανίκι μπορούν να συνδυαστούν αντίστοιχα με κάποια ζακέτα ή παλτό! Αγαπημένη και εναλλακτική στιλάτη επιλογή είναι τα πόλο μπλουζάκια κάτω από κάποιο μάλλινο μακρυμάνικο μπλουζάκι. 

Ανδρικά Πλεκτά

Tα ανδρικά πλεκτά αποτελούν μια διαχρονική αξία στο ανδρικό ντύσιμο τους χειμερινούς μήνες γι' αυτό θεωρούνται και σημείο αναφοράς στην ανδρική χειμερινή ένδυση. Ανταποκρινόμενοι στις ολοένα και πιο αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου άνδρα από τις πλεκτές του μπλούζες, τα ιταλικά πλεκτά TAILOR κατασκευάζονται από μάλλινα merinos νήματα υψηλής ποιότητας με τα μονάδικα τους χρώματα να προέρχονται από την διαδικασία ψυχρού πλυσίματος. Η φινέτσα του νήματος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του πλεκτού καθορίζει όχι μόνο το βάρος αλλά και το ύφος των πλεκτών.

Τα  πουλόβερ χαρακτηρίζονται από τον τύπο της λαιμόκοψης τους. Στη συλλογή Tailor θα βρείτε ζιβάγκο, πλεκτά με λαιμόκοψη και V neck, καθώς και βαμβακερά πουλόβερ και ζακέτες, που συνδυάζονται εξαιρετικά με ανδρικό πόλο ή T-shirt, ανάλογα και με το ύφος της κάθε περίστασης.   

Ζιβάγκο

Αποτελώντας τύπο πλεκτού με μποέμ και συνάμα ρετρό αίσθηση, τα ζιβάγκο έχουν κατακτήσει σημαντικό μέρος των ανδρών, λόγω της ευκολίας που παρέχουν. Μπορεί να συνδυαστούν με σακάκι, συμπληρώνοντας επίσημα look, ή με μπουφάν και παλτό σε καθημερινές εμφανίσεις. Περιλαμβάνουν ψηλό κολάρο που καλύπτει το λαιμό και γυρίζει στη βάση του απευθύνεται. Η άψογη εφαρμογή, η υψηλή ποιότητα και η έμφαση στην λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων, από τα πιο βασικά στα πιο έντονα και ιδιαίτερα χρώματα, είναι τα στοιχεία που τα καθιστούν από τις πιο αγαπημένες επιλογές.

Διαφορετικό στιλ λαιμόκοψη

Η λαιμόκοψη αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή πλεκτού πουλόβερ. Με κολάρο χαμηλό στο ύψος της βάσης του λαιμού, μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με πουκάμισο μονόχρωμο ή με πουκάμισο με μοτίβα, δίνοντας μια πιο νεανική διάθεση στο σύνολο. Ακόμα ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί και να φορεθεί σαν βάση είναι τα T-Shirts, προσφέροντας πρακτικότητα και στιλ με μινιμαλιστική διάθεση. Ιδιαίτερη θέση κατέχουν επίσης τα μονόχρωμα, πλεκτά με τόπες στους αγκώνες, ή μάλλινα, καθώς και από μαλλί Μοχέρ, ιδανικά για την ολοκλήρωση των χειμερινών σας look.

V-neck

Το πλεκτό με κολάρο σε σχήμα V αποτελεί ακόμη ένα βασικό πλεκτό πουλόβερ, εναλλακτικό του πλεκτού με λαιμόκοψη. Το V neck μπορεί να είναι άλλοτε πιο βαθύ και άλλοτε λιγότερο, στο ύψος περίπου της λαιμόκοψης, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα επιλογής, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Αν και λιγότερο προβεβλημένη επιλογή, καθώς περισσότερη απήχηση γνωρίζουν τα T-shirts με V neck,  έχει φανατικό κοινό που τολμάει να το προτιμήσει ακόμα και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Ανδρικές Ζακέτες

Οι ανδρικές πλεκτές ζακέτες χωρίζονται σε υποκατηγορίες ξεκινώντας απο ζακέτες με κουμπιά είτε σε ψηλό κολάρο, ειτε σε V κολάρο και καταλήγοντας σε ζακέτες με φερμουάρ, οι οποίες άλλοτε μπορεί να είναι πολύ φίνες στο νήμα άλλοτε προσομοιάζουν με μπουφάν. Κλασική επιλογή όσον αφορά το πιο αθλητικό ντύσιμο αποτελούν οι 100% βαμβακερές ζακέτες με κουκούλα. Μπορούν να συνδυαστούν με παρόμοιο τρόπο όπως οι φούτερ, δίνοντας μια έξτρα επιλογή για στυλιστικούς συνδυασμούς.