page loader
ΑΝΔΡΙΚΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Είναι το σύμβολο του κομψού και πνευματώδους άνδρα εδώ και πολλά χρόνια και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ στο ανδρικό ντύσιμο.

Η γραβάτα με την πολυχρωμία της και την πειθαρχία του δεμένου κόμπου της μπορεί άμεσα να ανεβάσει την επισημότητα, το κύρος, την εικόνα και την αυτοπεποίθηση ενός άντρα.

Με τις επιλογές σε χρώματα να είναι πολλές, και τις ποιότητες να διαφέρουν αρκετά, η κατάλληλη επιλογή πρέπει να γίνει ανάλογα την περίσταση αλλά και το προσωπικό στυλ του καθενός.

Πολλοί δυσκολεύονται να ενσωματώσουν στο ντύσιμο τους ένα καλαίσθητο αξεσουάρ για αυτό και σας δίνουμε κάποιες βασικές συμβουλές για να ταιριάξετε με το ντύσιμό σας τη σωστή γραβάτα.

 

Οι εντυπωσιακές μεταξωτές

Για όλες τις στιγμές, από τις πιο επίσημες όπως ο γάμος ή ένα βραδινό δείπνο, μέχρι τις πιο καθημερινές όπως το γραφείο και η δουλειά, μια χειροποίητη μεταξωτή γραβάτα είναι το απαραίτητο ανδρικό αξεσουάρ για να συνοδεύσει το ντύσιμο σας και να σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Τα χρώματα και τα σχέδια που θα επιλέξετε ποικίλουν και έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με το προσωπικό στυλ του καθενός αλλά και τη στιγμή της μέρας που θα φορεθούν.

Όταν πρόκειται για μια επίσημη στιγμή όπως ο γάμος και κάθε επίσημο γεγονός όπου η επιλογή του ρούχου σας είναι κυρίως σε αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου, με το λευκό πουκάμισο να το συνοδεύει, τότε και η γραβάτα σας θα πρέπει να είναι χρωματικά σε αρμονία με το σύνολό σας.

Οι μονόχρωμες μονοπωλούν πάντα το ενδιαφέρον και κερδίζουν τις εντυπώσεις όμως μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να επιλέξετε κάποια με  μικροσχέδιο για να ΄σπάσετε΄ τη σοβαρότητα του ρούχου κρατώντας πάλι όμως την επισημότητα της στιγμής.

Πέρα από τις επίσημες στιγμές  μια εντυπωσιακή μεταξωτή γραβάτα μπορεί να αλλάξει το καθημερινό σας ντύσιμο για τη δουλειά ή το γραφείο.

Είτε φοράτε κοστούμι είτε πιο casual σύνολα με σακάκι και παντελόνι η σωστή μεταξωτή γραβάτα μπορει να απογειώσει την εμφάνισή σας.

Επιλέξτε από τις πάντα δυναμικές και διαχρονικές για business συνδυασμούς ριγέ γραβάτες σε διάφορα χρώματα ή για πιο τολμηρούς συνδυασμούς βάλτε τα σχέδια και το χρώμα στη ζωή σας και μετατρέψτε το βαρετό και πολλές φορές αδιάφορο επαγγελματικό σας ντύσιμο σε κάτι ξεχωριστό.

Οι διαφορετικές μάλλινες, βαμβακερές ή λινές και οι ξεχωριστές πλεκτές

 Αν οι μεταξωτές γραβάτες σας φαίνονται κάπως ξεπερασμένες και βαρετές τότε η επιλογή που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση για να πετύχετε την κομψή εμφάνιση που επιθυμείτε είναι μια χειροποίητη γραβάτα από βαμβάκι, λινό ακόμα και μαλλί ανάλογα την εποχή και τον συνδυασμό των ρούχων που επιλέγετε.

Μια ακόμα επιλογή με φανατικό και ολοένα αυξανόμενο κοινό είναι οι πλεκτές γραβάτες, οι οποίες λόγω του ξεχωριστού χαρακτήρα τους μπορούν και συνδυάζουν την επισημότητα με τη πιο χαλαρή και σπορ διάθεση του σύγχρονου τρόπου ντυσίματος.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα TAILOR προκειμένου να βρείτε τη σωστή γραβάτα που θα ολοκληρώσει το look σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων γραβατών σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.