page loader
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ: ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΕΣΗΣ & ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ TAILOR

«Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη της θέλησης…». Η θέληση είναι ίσως το πιο ισχυρό εφόδιο στη διάθεση του ανθρώπου. Θέληση για δύναμη, θέληση για να πετύχει τους στόχους του, θέληση για αλλαγή.

Αν υπάρχει ένας τομέας, όμως, που προκαλεί το μεγαλύτερο ντόμινο αλλαγών σε πολλαπλά επίπεδα στη ζωή κάποιου, αυτός σίγουρα είναι ο επαγγελματικός. Γι’ αυτό και καλωσορίζοντας το Φθινόπωρο 2022, υποδεχόμαστε την περίοδο που είναι, περισσότερο από κάθε άλλη, συνυφασμένη με τις μεγάλες αποφάσεις που καλούμαστε να λάβουμε στον τομέα της καριέρας.

Όχι τυχαία. Σε αντίθεση με το ημερολογιακό έτος, το εργασιακό μας ρολόι «κουρδίζεται» από την αρχή τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις θερινές διακοπές. Νέες εκκινήσεις αφυπνίζουν νέα κίνητρα, φέρνοντας στο προσκήνιο τη διάθεση να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας μέσα από νέους -και μεγαλύτερους- στόχους. 

Ενστερνιζόμενοι αυτό το όμορφο «κυνήγι» φιλοδοξιών, η νέα συλλογή της Tailor | Φθινόπωρο 2022 εμπνέεται από την ιστορία του brand και -με εκκίνηση πάντα την απαράμιλλη ποιότητα- εστιάζει στην άνεση μέσω της μοναδικής αίσθησης εφαρμογής των ρούχων της, προσφέροντας σε κάθε άνδρα την ευκαιρία να διεκδικήσει τους επαγγελματικούς του στόχους με το δικό του, μοναδικό, αυθεντικό στυλ.

Τίποτα περιττό, έμφαση στην ποιότητα

Formal attire for business

Η νέα αντίληψη της συλλογής χαρακτηρίζεται από ελαφρύτερα «βάρη» για τη φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν. Κομμάτια φτιαγμένα από πολύτιμα υλικά όπως το αγνό παρθένο μαλλί σε superfine διαβαθμίσεις, αλλά ταυτόχρονα επεξεργασμένα με σύγχρονες μεθόδους ως αποτέλεσμα της διαρκούς έρευνας και καινοτομίας στα οποία επενδύει το brand. 

Η κίνηση -και πάλι- είναι το παν. Τα υφάσματα γίνονται stretch προκειμένου να προσδώσουν την άνεση και φυσικότητα που επιζητά πλέον κανείς και στο εργασιακό του περιβάλλον. Στόχος, η δημιουργία συναισθήματος μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές, έτσι ώστε να αντανακλάται τόσο τη στιγμή μιας συνέντευξης για δουλειά, όσο και καθημερινά, το αίσθημα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης του εργαζόμενου άνδρα.

Με χρώματα που ξεπερνούν τα συνήθη γκρι και μπλε, επιχειρείται ένα τολμηρό άνοιγμα σε όλη την παλέτα των θερμών γήινων αποχρώσεων, προσθέτοντας στα ρούχα της φετινής φθινοπωρινής συλλογής μεγαλύτερη φωτεινότητα – η βάση για ένα look που ακτινοβολεί θετική διάθεση.

Κάτι παραπάνω από επαγγελματική (επ)ένδυση

professional clothing

Κάθε επαγγελματίας γνωρίζει πως το ντύσιμο αποτελεί επένδυση για την καριέρα του. Πολύ περισσότερο, οι επαγγελματικές ενδυματολογικές επιλογές αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο συστήνει τον εαυτό του, δημιουργώντας μια οπτική αφήγηση που -πολλές φορές- λέει περισσότερα ακόμα και από τις λέξεις που χρησιμοποιεί.  

Με άλλα λόγια, η ποιότητα και ο συνδυασμός των ενδυμάτων και των αξεσουάρ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μια καθημερινότητα που εκπέμπει αυτοπεποίθηση σε κάθε πτυχή της.

Γι’ αυτό τον λόγο, η προσέγγιση της Tailor, συνεχίζοντας την οπτική που διακρίνει το brand όλα αυτά τα χρόνια, ανατρέπει τα δεδομένα και έρχεται να αναδείξει ένα σύγχρονο στυλ ντυσίματος για το γραφείο -και ταυτόχρονα στην έξοδό του, ή το Σαββατοκύριακο. Μια ισορροπία μεταξύ καινοτομίας και παράδοσης, μέσα από θεματικές συλλογές που εγγυώνται ένα συνδυασμό συγκινήσεων, φινέτσας και μακροχρόνιας επένδυσης. Ένα ολοκληρωμένο styling με ξεχωριστή ταυτότητα, που ξεκινά από το όραμα των σχεδιαστών της Tailor για να προτείνει, τελικά, μια στάση για ψώνια - συνώνυμο του προσωπικού γούστου.

Η προοπτική της Tailor στο σύγχρονο business attire

modern business attire

Αυτό που ξεκίνησε στην Αμερική δεκαετίες πριν ως Friday clothing, σήμερα έχει βρει εφαρμογή στο εργασιακό περιβάλλον του σύγχρονου δυτικού κόσμου. Η αντίληψη της Tailor εξετάζει μια νέα, ενδιαφέρουσα προοπτική σε αυτό, που θέλει την casual προσέγγιση στον εργασιακό χώρο να μην είναι ανασταλτική για το στυλ ενός άνδρα. 

Η πρότασή μας βρίσκει φυσιολογικά (τι άλλο;) το σακάκι ως βάση για τη δημιουργία ενός μοντέρνου business outfit. Το σακάκι που πρεσβεύει διαχρονικά η Tailor είναι διαφορετικής προσέγγισης, εναρμονισμένο με τη σύγχρονη αισθητική. Με φυσικούς ώμους και μισή φόδρα, αλλά αγκαλιάζοντας το σώμα ώστε να εφαρμόζει σε όλα του τα σημεία σαν «δεύτερο δέρμα», τα ανδρικά σακάκια της Tailor προσφέρουν μια απαράμιλλη αίσθηση που είναι αδύνατο να αποχωριστεί κανείς μόλις την ανακαλύψει. 

Η νέα συλλογή, εκτός των άλλων, αποτελείται από σακάκια με stretch υφάσματα κάτι που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Παράλληλα, το κλασικό ανδρικό πουκάμισο μετεξελίσσεται και προτείνεται σε πλεκτά υφάσματα τύπου ζέρσεϊ, μέσα από μια παλέτα χρωμάτων που ξεκινά από το κλασικό λευκό και σιέλ και εκτείνεται έως το καφέ και το μαύρο. Ως εναλλακτική, κάνει την εμφάνισή του το μακρυμάνικο t-shirt με τη μανσέτα πουκαμίσου, καθώς και η λαιμόκοψη σε πλεκτό μάλλινο merinos.

stretch pants

Την ίδια στιγμή, παντελόνια με ελαστική μέση από καινοτόμα υλικά συμπληρώνουν την εμφάνιση αποπνέοντας δημιουργικότητα, διάθεση για αλλαγή και προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα.

Τα υποδήματα, από την πλευρά τους, συνεχίζουν να διατηρούν τον casual chic χαρακτήρα τους, με εύκαμπτες σόλες από καουτσούκ, εμπνευσμένα από τη βρετανική βιομηχανία υποδηματοποιών ως προς τα σχέδια και τις φόρμες τους.

Τέλος, καπαρντίνες και παλτό σε ανάλαφρες κατασκευές και over σχεδίαση αποτελούν το extra layer που κατά κανόνα απαιτεί η σεζόν, ολοκληρώνοντας ένα ευέλικτο look που μπορεί να προσαρμόζεται, διατηρώντας πάντα την ίδια κομψότητα και απεριόριστη άνεση.   


This is it – Ανακαλύψτε τη συλλογή!

Μάθετε περισσότερα για τη νέα συλλογή Tailor και πώς αυτή μπορεί να ενσωματώσει μια εξαιρετική γκάμα ενδυματολογικών επιλογών στην καθημερινότητά σας. Επισκεφθείτε το Shop-by-look για ολοκληρωμένες ιδέες συνδυασμών και προτάσεων ή επισκεφθείτε τα καταστήματά μας σε Αθήνα, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.