page loader
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022: Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ

Η μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο δεν ήταν ποτέ μια αδιάφορη διαδικασία. Μετά τις εκπληρωμένες -ή και ανεκπλήρωτες- προσδοκίες για όλες τις αισθήσεις που συμβολίζει το καλοκαίρι, κάθε «Σεπτέμβριος» είθισται να καλωσορίζει τη νέα σεζόν φέρνοντας μαζί τις ευκαιρίες για να γίνει κανείς ακόμα καλύτερος.

Αλλαγή σεζόν σημαίνει αλλαγή διάθεσης

Το παλιό που φεύγει και το νέο που έρχεται. Ο διττός χαρακτήρας της εποχής, μια συνάντηση ανάμεσα στη ζεστασιά του καλοκαιριού και τη δροσερή διάθεση του φθινοπώρου, προσφέρει μια σπάνια ισορροπία σε εντάσεις, χρώματα και αντιθέσεις, διαμορφώνοντας την ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε νέο φιλόδοξο ξεκίνημα που γιορτάζεται μέσα από μοναδικά κοινωνικά event, αξέχαστους γάμους και δεξιώσεις, επαγγελματικά gala, conference meetings & shows.

Συμβαδίζοντας απόλυτα με τούτα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Φθινοπωρινής σεζόν, η νέα συλλογή με ανδρικά κοστούμια Tailor εστιάζει σε αυτή την τόσο γοητευτική περίοδο του χρόνου με μια ιδιαίτερη ματιά, αναδύοντας την ίδια ακριβώς ανάλαφρη αίσθηση του φθινοπωρινού απογεύματος, ενώ παράλληλα διατηρεί τις επιρροές της από τη φυσική πολυτέλεια της επίσημης ανδρικής ένδυσης.  

Ένας διακριτικός, αλλά συνάμα έντονος χαρακτήρας μιας συλλογής που δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από πουκάμισα απέριττης σχεδίασης και αισθητικής, με «καθαρή» προσωπικότητα, ώστε να μετατραπούν στη βάση για ένα effortlessly chic look.   

Κορυφαία ποιότητα υλικών επεξεργασμένα με σύγχρονες τεχνικές

Η νέα συλλογή με ανδρικά κοστούμια Tailor για το Φθινόπωρο 2022 αναπτύσσεται κυρίαρχα σε τόνους του μπλε.  Ένα χρωματικό «ταξίδι» που διευρύνει τις αποχρώσεις του ρουά και του navy και φτάνει έως το midnight blue, μέσα από προηγμένες jacquard τεχνικές που δημιουργούν τέλειες αντιθέσεις στον ίδιο τόνο. Το αποτέλεσμα; Η διαφορετική ένταση ανάλογα το φυσικό φως και την αυθόρμητη κίνηση. Το καρέ ολοκληρώνεται με το charcoal γκρι, επισφραγίζοντας το αίσθημα διαχρονικότητας που διατρέχει τη συλλογή.

Ρόλο «πρωταγωνιστή» κατέχει το μοντέλο Bristol, το οποίο, με χαρακτηριστικά όπως το σακάκι με δύο σκισίματα και peak πέτο, γιλέκο και slim παντελόνι σε άπιετο στυλ, έρχεται ανανεωμένο για να εκφράσει την έννοια της επισημότητας μέσα από την πιο σύγχρονη, μοντέρνα διάστασή της.

Στόχος, πάντοτε, είναι η αισθητική αρμονία για τον εκάστοτε σωματότυπο. Η επίτευξη μιας σχεδόν αυθόρμητης ελευθερίας κινήσεων που πηγάζει από την ασύγκριτη αίσθηση της εφαρμογής, οδηγώντας σε μια άλλη, πιο σύγχρονη, αλλά πάντως εκλεπτυσμένη, εκδοχή της επίσημης ανδρικής ένδυσης. 

Ιδέες για το γαμπριάτικο ντύσιμο & άλλες επίσημες εμφανίσεις

Μέσα σε αυτό το ανατρεπτικό κλίμα ανανέωσης, η Tailor δημιουργεί και προτείνει την πιο chic εκδοχή του επίσημου κοστουμιού με γιλέκο χωρίς γραβάτα, έχοντας ως άξονα το πουκάμισο Parigi με την εσωτερική paramontura και τον καθολικού τύπου γιακά σε εκδοχές του μπλε και λευκού. 

Ανάμεσα στις εναλλακτικές προτάσεις, που ισορροπεί εξίσου μεταξύ κομψότητας και σύγχρονου στιλ, ανήκει και ο συνδυασμός ενός κοστουμιού 3-piece γκρι jacquard με λευκό πουκάμισο με κρυμμένα κουμπιά και μαύρο μεταξωτό παπιγιόν.

Αμφότερες οι επιλογές σέβονται απόλυτα τα διαχρονικά χαρακτηριστικά μιας επίσημης ανδρικής ένδυσης, ενώ καταφέρουν να αγκαλιάσουν καινοτομίες που ανανεώνουν τη γοητεία τους, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο formal style για ντύσιμο γαμπρού, όπως και για κάθε άλλη επίσημη περίσταση όλο τον χρόνο.

Ώρα να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες…

Η αγάπη για τη λεπτομέρεια εξακολουθεί να είναι μέρος ενός μοντέρνου formal ανδρικού ντυσίματος. Από ένα ολοκληρωμένο γαμπριάτικο ντύσιμο είναι αδύνατο να λείπει το μαντήλι τσέπης, ένα διαχρονικό σύμβολο ύψιστης φινέτσας.

Αντίθετα, οι κάλτσες δεν είναι πάντα απαραίτητες. Κυρίως με το παντελόνι με μήκος στη μέση του αστραγάλου.

Στην κρίση του εκάστοτε στιλ είναι, από την άλλη, τα μανικετόκουμπα, τα οποία σε αποχρώσεις του σκούρου μπλε και μαύρου έχουν τη αδιαμφισβήτητη ικανότητα να τονίζουν την επισημότητα της εμφάνισης. 

It’s showtime!

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή με ανδρικά κοστούμια 2022 είναι διαθέσιμη από τις 5/9 στα καταστήματα Tailor! Σας προτείνουμε να κλείσετε το ραντεβού σας και να τη γνωρίσετε από κοντά!