page loader
Γαμπριάτικο κοστούμι για φθινοπωρινό γάμο: Απαράμιλλη ποιότητα & δημιουργική έμπνευση γίνονται “ένα”

Ο φθινοπωρινός γάμος έχει την εξωστρεφή διάθεση του καλοκαιριού, καλωσορίζοντάς τη, ωστόσο, με τη μελαγχολική αύρα της νέας εποχής. Με άλλα λόγια, οι ιδανικές συνθήκες για μία ειδυλλιακή τελετή γάμου με τονισμένη την αίσθηση πολυτέλειας.

Η μοναδικότητα που διακρίνει ένα κοστούμι για φθινοπωρινό γάμο είναι η αρμονία της άνεσης του επίσημου καλοκαιρινού ενδύματος με την κομψότητα που αποπνέουν τα χρώματα του Φθινοπώρου σε κάθε τους εκδοχή. 

Γιατί το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για γάμο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν το Φθινόπωρο μια από τις ιδανικότερες περιόδους για να ένα ζευγάρι που θέλει να παντρευτεί. Από τις ηπιότερες  θερμοκρασίες που επικρατούν μέχρι τη χαρακτηριστική μυρωδιά του νοτισμένου γρασιδιού, από την άλλη ο κόσμος που έχει επιστρέψει από τις θερινές διακοπές του, ανανεωμένος και έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία για αλλαγή, δίνουν το στίγμα σε μία εποχή -ούτως ή άλλως- τόσο πλούσια σε νέα ερεθίσματα και συναισθήματα, δημιουργώντας μοναδικές αφορμές για ξεχωριστές εμφανίσεις σε event και κοινωνικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερη σημασία, όπως το φθινοπωρινό γαμπριάτικο ντύσιμο. 

Τι χρώμα κοστούμι να φορέσω σε φθινοπωρινό γάμο;

Σε μία τέτοια μεταβατική εποχή όπως είναι το φθινόπωρο, αυτό που κυριαρχεί είναι το στοιχείο του απρόβλεπτου. Γι’ αυτό και η προσαρμοστικότητα καθοδηγεί την έμπνευση σε ένα “παιχνίδι” αρμονίας και λειτουργικότητας που αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της επιλογής του φθινοπωρινού γαμπριάτικου.

Κορυφαία εξ αυτών, το χρώμα και η απόχρωση του κοστουμιού. Εδώ, οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο υποψήφιος γαμπρός είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με αυτές του επικείμενου χειμώνα ή ενός καυτού καλοκαιριού. Με άλλα λόγια, ο φθινοπωρινός γάμος διαθέτει μια ιδιαίτερα διευρυμένη γκάμα επιλογών που δίνει τη δυνατότητα στον άνδρα να αναδείξει το προσωπικό του στιλ με τον πλέον δημιουργικό τρόπο, επιλέγοντας μέσα από μία πλούσια χρωματική παλέτα που ξεκινά από αποχρώσεις του κρεμ και εκτείνεται ως τις πιο βαθιές παραλλαγές του πράσινου. 

Παράλληλα, η τάση για μοντέρνα χρώματα που παραπέμπουν στο φθινοπωρινό τοπίο και εκφράζουν τη μοντέρνα πολυτελή decadent ατμόσφαιρα και κατ’ επέκταση μπορούν αποτελέσουν έμπνευση για έναν υπερσύγχρονο γαμπριάτικο look πέρα από τα συνηθισμένα, παραμένει ισχυρή. Πιο συγκεκριμένα, ενώ το διαχρονικό μαύρο διατηρεί το prestige του, το γκρι, το μπλε, το μπορντό, το πράσινο, ακόμη και το πολύ σκούρο καφέ αποκτούν νέο δυναμισμό και αναδεικνύονται μέσα από διαφορετικές υφές. 

Επιπλέον, μια ακόμα σημαντική παράμετρος για την τελική σας απόφαση, αποτελεί και η ώρα του γάμου. Έτσι, ένας πρωινός φθινοπωρινός γάμος μπορεί να υποστηρίξει ένα πιο ανοιχτόχρωμο και αέρινο γαμπριάτικο κοστούμι, ενώ αντίστοιχα ένας απογευματινός γάμος σε προχωρημένη ώρα μπορεί να δικαιολογήσει μία επιλογή σκουρόχρωμου ενδύματος.  

  1. Γαμπριάτικο κοστούμι με γιλέκο μπλε
    Γαμπριάτικο κοστούμι με γιλέκο μπλε
    640,00 €
  2. Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε grain de poudre
    Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε grain de poudre
    695,00 €

Τα διάφορα στιλ γαμπριάτικου για φθινοπωρινό γάμο

Στον πυρήνα της κατασκευής του μοντέρνου γαμπριάτικου κοστουμιού βρίσκεται η ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και την άνεση, ανάμεσα στην αρμονία των μερών και τη λειτουργικότητα του ρούχου. Έννοιες συνυφασμένες με την ίδια την κληρονομιά της Tailor, που συνεχίζει να κρατά ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού: Η δομημένη γραμμή του σακακιού του brand και η σχέση αναλογίας που παρουσιάζει με το παντελόνι του κοστουμιού, όχι μόνο δημιουργεί την οπτική εντύπωση της απόλυτης συμμετρίας και κολακεύει κάθε ανδρικό σώμα, αλλά ταυτόχρονα,  προσφέρει άνετη εφαρμογή και -σχεδόν προκλητική- ελευθερία κινήσεων.

  1. Μπλε κοστούμι ανδρικό με γιλέκο
    Μπλε κοστούμι ανδρικό με γιλέκο
    630,00 €
  2. Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε
    Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε
    760,00 €

Εντυπωσιακά γαμπριάτικα από φίνα υφάσματα - Μια αποκλειστικότητα της Tailor

Τα φίνα υφάσματα και τα εκλεκτά μείγματα από πολυτελή φυσικά νήματα πρωταγωνιστούν παραδοσιακά στα γαμπριάτικα Tailor. Μετάξι, μοχέρ σε woven πλέξη, βαμβάκι, ακόμη και βελούδινες λεπτομέρειες μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα γαμπριάτικο σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ανάμεσα σε μια σειρά με αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους όπως η Loro Piana, η Cerruti, η Guabello, η Thomas Mason, εμπνεόμαστε από την εμμονή μας στην λεπτομέρεια και εγγυόμαστε την εξαιρετική εφαρμογή των ανδρικών κοστουμιών μας - σήμα κατατεθέν της ασύγκριτης ποιότητας που συνοδεύει τη φήμη του brand. 

Αξεσουάρ κοστουμιού που συμπληρώνουν την ιστορία

Την ίδια στιγμή, για ένα διαχρονικό γαμπριάτικο look, τα κατάλληλα αξεσουάρ δεν είναι λεπτομέρεια. Γραβάτες από μετάξι με ασορτί μαντηλάκι για το πέτο ή παπιγιόν για την πλέον καθωσπρέπει εμφάνιση, αποτελούν must πρόταση που θα αναδείξει την τελική επιλογή κοστουμιού. 

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας και εμπιστευτείτε τους suit experts της Tailor που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο γαμπριάτικο κοστούμι για τον φθινοπωρινό γάμο σας και όχι μόνο! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού για απομακρυσμένη εξυπηρέτηση με video κλήση μέσω των εφαρμογών whatsapp ή viber.

 

Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!