page loader
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΔΩΡΑ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Ένα ωραίο δώρο, συνηθίζουν να λένε, ότι κάνει δύο ανθρώπους ευτυχισμένους. Αυτόν που το δέχεται και αυτόν που το χαρίζει. Οι αφορμές για να χαρίσουμε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους μας είναι πολλές. Από τις πιο προσωπικές όπως τη γιορτή ή τα γενέθλια, τις επαγγελματικές επιτυχίες, μέχρι εκείνες που είναι σημειωμένες στο καλεντάρι κάθε έτους με λαμπερό τρόπο όπως τα Χριστούγεννα.

Φίλος, σύντροφος, πατέρας… Ο άνδρας έχει πολλούς διαφορετικούς ρόλους να διαδραματίσει, πολλές φορές ταυτόχρονα, στην καθημερινότητά του. Γι’ αυτό και η ανάγκη να του δείχνουμε τη συμπαράστασή μας, το ενδιαφέρον μας και την αγάπη μας μέσα από υπέροχα ανδρικά δώρα, σίγουρα είναι κάτι που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για να κυνηγά τους στόχους του.

Πέρα όμως από το συναισθηματικό κομμάτι, χαρίζοντας δώρα μέσα από μια εξαιρετική γκάμα από ιδέες για ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ, προσφέρουμε στον άνδρα τη δυνατότητα να ανανεώσει το καθημερινό του στιλ και να εξοπλιστεί κατάλληλα προκειμένου να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις του με αυτοπεποίθηση και κομψότητα.

Χριστουγεννιάτικα ανδρικά δώρα

Χριστούγεννα και δώρα πάνε μαζί! Η περίοδος του χειμώνα χαρίζει εξαιρετικές επιλογές σε ανδρικά ρούχα για δώρα, αφού πέρα από τις ενδυματολογικές προτάσεις, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν τέλεια μια χειμερινή εμφάνιση. Από πλεκτές μπλούζες και πουλόβερ μέχρι πουκάμισα και από ζεστά κασκόλ και φουλάρια μέχρι δερμάτινα παπούτσια, τα χριστουγεννιάτικα δώρα για άνδρες μπορούν με άνεση να καλύψουν τις ανάγκες ενός άνδρα, προσφέροντας τη βεβαιότητα ότι θα φορεθούν εύκολα και σε πολλούς συνδυασμούς.

Ανδρικά δώρα ανά κατηγορία άνδρα

Όσοι, ωστόσο, αναζητούν λίγο πιο συγκεκριμένα μερικές ωραίες ιδέες για ανδρικά δώρα, σίγουρα πρέπει να λάβουν υπόψη τους και το είδος της σχέσης με τον άνδρα στον οποίο θα χαρίσουν το δώρο. Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γι’ αυτό και είναι πιο πρακτικό να αναζητούμε τα αντίστοιχα δώρα ξεχωριστά!

Δώρο για τον σύντροφο

Ένα κομψό ανδρικό πουκάμισο είναι μια σταθερή αξία σε ανδρικό δώρο για τον σύντροφό σας. Ο εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του πουκάμισου αντανακλά άμεσα τη διάθεσή σας να τον βλέπετε κομψό και στιλάτο. Τα πουκάμισα επίσης είναι ρούχα για όλο τον χρόνο. Μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν όλα τα παντελόνια του, προσφέροντας το ανάλογο ύφος σε κάθε περίσταση. Από ένα business look μέχρι μια smart casual εμφάνιση, τα πουκάμισα γίνονται μέρος της καθημερινής ιστορίας του άνδρα σας προβάλλοντας διαρκώς την καλύτερη εκδοχή του.

Δώρα για τον σύζυγο

Εδώ πρέπει να κινηθείτε σε δώρα που εκείνος θα απολαύσει πολύ και σε καθημερινή βάση. Επιλέξτε ρούχα που κυριολεκτικά θα λύσουν το καθημερινό debate στο ντύσιμο, προσφέροντας τη βάση για να ξεκινάει τη μέρα του με σιγουριά. Τα ανδρικά παντελόνια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για δώρο στους συζύγους σας, αφού συνδυάζουν πρακτικότητα, αμεσότητα και κομψό χαρακτήρα. Είναι ρούχο που θα φορεθεί καθημερινά με σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είδη της ντουλάπας για το πάνω μέρος του σώματος, χαρίζοντας ευκολία που είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί από εκείνον.

Δώρα για το αγόρι σας

Οι πλεκτές μπλούζες, τα ζιβάγκο και τα πουλόβερ σχεδιάστηκαν για να χαρίζουν ζεστασιά και κομψότητα με τον πιο άμεσο τρόπο. Γι’ αυτό τον λόγο είναι κάτι παραπάνω από τα ιδανικά για δώρα για το αγόρι σας. Ο casual χαρακτήρας διατηρεί τη νεανικότητά τους ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, διαθέτουν μεγάλη ευκολία σε συνδυασμούς, όπως επίσης και μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε σύμφωνα με το στιλ του άνδρα που θα το φορά. Ένα εξαιρετικό ανδρικό δώρο που θα φορεθεί και θα το απολαύσετε και οι δύο.

Ανδρικά δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ημερομηνίες του έτους για κάθε ζευγάρι! Η γιορτή των ερωτευμένων μπορεί να είναι κάθε μέρα για εσάς, το ίδιο και οι αφορμές για ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον. Ωστόσο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου, αποτελεί μια ιδανική συγκυρία για δώρο στον σύντροφο, τον αρραβωνιαστικό ή τον σύζυγό σας. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι παραπάνω προτάσεις μπορούν να σας καθοδηγήσουν κατάλληλα. Αν θέλετε, ωστόσο, να πάτε ένα βήμα πιο μακριά, μια ιδιαίτερα κομψή πρόταση για ανδρικό δώρο του Αγίου Βαλεντίνου αποτελούν οι γραβάτες. Ένα ιδιαίτερα σικ δώρο για άνδρες, που διαθέτει διαχρονική αξία, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη σας σε αυτόν και δείχνει ότι πραγματικά νοιάζεστε ακόμα και για τις λεπτομέρειες πάνω του. 

Δώρο σε φίλο

Αν έφτασε η στιγμή για να χαρίσετε ένα κομψό δώρο στον φίλο σας, όποια κι αν είναι η αφορμή, δεν υπάρχει πιο πρακτική και χρήσιμη ιδέα από τα ανδρικά κασκόλ. Καταρχάς δεν υπάρχει άνδρας που δεν αγαπά τη ζεστή αίσθηση ενός κασκόλ τον χειμώνα και δεν γοητεύεται όταν κοιταχτεί στον καθρέφτη φορώντας ένα κασκόλ με το σακάκι ή το παλτό του. Εξαιρετικό δώρο, που προσδίδει μια αναπάντεχη λεπτομέρεια στο ντύσιμο του άνδρα κάνοντάς τον ξεχωριστό.

Δώρο στον πατέρα

Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικές ιδέες για ανδρικά δώρα που μπορούν να κάνουν ευτυχισμένους τους παραλήπτες τους. Το ίδιο ισχύει αν θελήσετε να χαρίσετε κάποιο πουκάμισο, μπλούζα ή αξεσουάρ στον πατέρα σας. Ωστόσο, μια ξεχωριστή πρόταση με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα αποτελούν σίγουρα τα ανδρικά παπούτσια. Με διάθεση να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας στους «ήρωες» της ζωής σας, τα ανδρικά παπούτσια είναι ένα δώρο που θα φορεθεί σίγουρα και πολύ από τον μπαμπά σας. Είναι δώρο που μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε online αν γνωρίζετε το νούμερο που φορά, ή να επισκεφθείτε μαζί το κατάστημα προκειμένου να απολαύσετε και τη διαδικασία μαζί!

***

Όποια κι αν είναι η αφορμή, πάντα το συναίσθημα του να χαρίζεις ένα εξαιρετικό δώρο είναι μοναδικό. Πάνω απ’ όλα είναι η κίνηση που μετράει. Η ομάδα της Tailor γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτό για εσάς, παρουσιάζει μια προσεκτικά επιλεγμένες ιδέες για ανδρικά δώρα όλων των ειδών, που μπορούν σίγουρα να κάνουν τους άνδρες της ζωής σας ευτυχισμένους. Ακολουθώντας τις αρχές της εταιρίας για το κομψό ανδρικό ντύσιμο, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις σωστές επιλογές στην αναζήτησή σας για ένα πετυχημένο ανδρικό δώρο, χαρίζοντας στους αποδέκτες τους την ευκαιρία να αναβαθμίσουν το στιλ τους με τον πιο κομψό τρόπο. Ανακαλύψτε τα σήμερα!