page loader
ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ & ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ για την επίσημη εμφάνιση σας, τα κοστούμια αποτελούν απαραίτητη επιλογή στο ανδρικό ντύσιμο. Μοντέρνο ανδρικό στιλ με ξεχωριστό dna, κατασκευασμένα με τις αρχές της ιταλικής σχολής ραπτικής από κορυφαίας ποιότητας υλικά όπως τα έξτρα φίνα μάλλινα, λινά, μεταξωτά και κασμίρ υφάσματα. Ανακαλύψτε ακόμα στη συλλογή TAILOR Italian Wear κοστούμια για γάμο σε αποχρώσεις του μαύρου, μπλε και γκρι.

Η tailored συλλογή ανδρικών κοστουμιών αποτελείται από εξαιρετικές business και καθημερινές επιλογές μέχρι τις πιο επίσημες στιγμές. Ανακαλύψτε τα καλύτερα ιταλικά υφάσματα και τη σύγχρονη, μοντέρνα εφαρμογή σε μια μεγάλη γκάμα  από κοuστούμια διαθέσιμα σε δύο ή τρία κομμάτια με γιλέκο και διάφορα χρώματα. Η ιταλική παραδοσιακή ραπτική φτάνει στην γκαρνταρόμπα σας τόσο online όσο και μέσω των φυσικών μας καταστημάτων, μέσα από μια πλούσια συλλογή ανδρικής ένδυσης που χαρίζουν ξεχωριστό στιλ. 

Κάτι περισσότερο από slim

Τα κοστούμια είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην ντουλάπα ενός άντρα. Δεν προσφέρουν μόνο κομψότητα στην εμφάνιση  αλλά αντανακλούν το επίπεδο και την αξιοπιστία ενός άνδρα. Ένας άνδρας με σεβασμό και κύρος πρέπει να επιλέξει προσεκτικά τι θα φορέσει. Είτε επιλέξει κάποια κομψά επαγγελματικά, είτε επίσημα σκούρα μπλε και μαύρα.

Τα κοστούμια με γιλέκο κατασκευάζονται προσεκτικά και με λεπτομέρεια από χέρια ειδικών με παραδοσιακές μεθόδους εμπνευσμένες από τη ραπτική φιλοσοφία του Μιλάνου περιλαμβάνοντας γιλέκοπαντελόνι καθώς και σακάκι που συμπληρώνει την εμφάνισή σας. Μαζί με κομψά πουκάμισα σε κλασικές αποχρώσεις ή πιο ιδιαίτερα, μπορείτε να αποκτήσετε το κατάλληλο business chic style για κάθε περίσταση.

  1. Ανδρικό κοστούμι με γιλέκο μπεζ
    Ανδρικό κοστούμι με γιλέκο μπεζ
    640,00 €
  2. Γαμπριάτικο κοστούμι με γιλέκο μπλε
    Γαμπριάτικο κοστούμι με γιλέκο μπλε
    640,00 €
  3. Μπλε κοστούμι ανδρικό με γιλέκο
    Μπλε κοστούμι ανδρικό με γιλέκο
    630,00 €

Ποια απόχρωση θα επιλέξετε για το κοστούμι σας;

Όταν ψάχνετε κοστούμι γάμου ή κάτι επίσημο, ίσως το μαύρο να είναι η πιο προφανής, διαχρονική και κλασική επιλογή. Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό! Ένα μαύρο ανδρικό κοστούμι είναι must-have για κάθε ανδρική συλλογή ρούχων, ειδικά αν θέλετε να πάτε ασφαλείς στις εμφανίσεις σας. Φαίνονται πάντα κομψά και επίσημα και σίγουρα κολακεύουν όλους τους τόνους του δέρματος και τους τύπους σώματος.

Αλλά μιλώντας για χρώματα βραδινών κοστουμιών, παρόμοιες chic επιλογές περιλαμβάνουν αποχρώσεις όπως το σκούρο navy μπλε και το πιο ανοιχτό μπλε royal ανδρικό κοστούμι. Επιπρόσθετα, ακόμη και ένα καφέ αλλά και κάποιο πράσινο ή ροζ κοστούμι ενδείκνυται για ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό επίσημο ντύσιμο. Το γκρι κοστούμι είναι επίσης μια κλασική επιλογή, ιδανική για όλο το χρόνο και ένα σίγουρο business κοστούμι. Εάν θέλετε ακόμα κάτι πολυτελές, αλλά προτιμάτε τις σκούρες αποχρώσεις, το γκρι ανθρακί χρώμα είναι μια κλασική επιλογή ως κοστούμι για γάμο ή κοστούμι business.

  1. Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε grain de poudre
    Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε grain de poudre
    695,00 €
  2. Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε
    Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε
    760,00 €
  3. Μαύρο σμόκιν γάμου
    Μαύρο σμόκιν γάμου
    695,00 €

Κορυφαίας ποιότητας ιταλικά υφάσματα

Στην Tailor Italian Wear γνωρίζουμε ότι τα υφάσματα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την εφαρμογή και την εμφάνιση των ανδρικών κοστουμιών. Αυτός είναι ο λόγος που επενδύουμε πολύ χρόνο στην επιλογή και την κατασκευή των καλύτερων κοστουμιών για εσάς. Εξαιρετικά υφάσματα υψηλής ποιότητας, μείγματα από μαλλί και άλλες φυσικές ίνες εξαιρετικής ποιότητας, όπως κασμίρ, μετάξι, αλλά και ιρλανδικά λινά, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ανδρικών κοστουμιών και ανδρικών blazers, παλτών και ανδρικών παντελονιών. Τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά είναι συνήθως κατασκευασμένα από δροσερό μαλλί (cool wool) ενώ τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα είναι συνήθως κατασκευασμένα από φανέλες (flannel) και πενιέ υφάσματα.

Η συλλογή των ανδρικών ρούχων από υφάσματα της Loro Piana είναι ένα αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας με τον διακεκριμένο μοναδικό οίκο. Το ύφασμα από μαλλί "Zelander" κάνει τα επαγγελματικά να φαίνονται πανέμορφα και πολυτελή. Το Silk Air είναι εξίσου υπέροχο και προσφέρει αποκλειστικά ρούχα είτε για επίσημες είτε για περιστασιακές εκδηλώσεις, ενώ το Summertime είναι ένα εντυπωσιακό μείγμα από μαλλί, λινό και μετάξι ιδανικό για να καλύψει τις εμφανίσεις σας τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες. Και αν θέλετε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, το ONE Thirty, ύφασμα του Guabello είναι επίσης ένα υλικό που οι άντρες θα αγαπήσουν μέσα από τα κοστούμια τους. Αυτά τα υφάσματα δημιουργούν όμορφες χρωματικές αποχρώσεις και υφές κάνοντας έτσι μια σαφή διάκριση από τις πιο μαζικές επιλογές της αγοράς.

Γιατί τα ιταλικά διαφέρουν από τα υπόλοιπα

Tα tailored  κοστούμια ακολουθούν συχνά μερικές αρχές εμπνευσμένες από διαφορετικές σχολες ραπτικής. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν αγγλικό ή γαλλικό πρότυπο ραπτικής, αλλά σήμερα πολλά εμπορικά σήματα εμπνέονται με κάποιο τρόπο από την ιταλική παραδοσιακή κουλτούρα. Αλλά τι είναι αυτό που κάνει τα ιταλικά κοστούμια τόσο ξεχωριστά;

Tα βρετανικά κοστούμια είναι υπέροχα αλλά έχουν κάποια στοιχεία που είναι κάπως ξεπερασμένα. Για παράδειγμα, τα περισσότερα σακάκια και blazers αυτής της κατηγορίας ακολουθούν μια παράδοση των στενών ώμων με εμφανή χρησιμοποίηση βάτας. Η αυστηρότητα αυτού του στυλ κάνει ένα κοστούμι σταθερό, με την αίσθηση πως δεν είναι πολύ πρακτικό ή άνετο κατά τη χρήση του. Είναι στυλ κοστούμι του κλασικού άντρα, που σίγουρα αξίζει για όσους αγαπούν τα παραδοσιακά κομμάτια.

Αντίθετα, τα ιταλικά, ή οποιοδήποτε είδος κοστουμιών που γίνονται στην Ιταλία, ακολουθούν ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο. Στην περίπτωση αυτή η ελαφρότητα στην αίσθηση και την εφαρμογή είναι βασικός παράγοντας. Σχεδιάζονται με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση και γίνονται αγαπημένες επιλογές για τους νέους άνδρες που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τον σωστό τρόπο. Τα κοστούμια κόβονται σε σχετικά στενή γραμμή, τονίζοντας εντυπωσιακά με φυσικά τρόπο κάποια σημεία του σώματος όπως η πλάτη και η μέση. Έτσι, δημιουργούν μια εμφάνιση που είναι κομψή, έξυπνη και δημιουργημένη σχολαστικά.

Γαμπριάτικα κοστούμια & επίσημη ένδυση

Για όλες τις επίσημες στιγμές σας όπως είναι ο γάμος ή η παρουσία σας σε ένα ξεχωριστό event η εμφάνισή σας αποτελεί σημείο αναφοράς. Σας προσκαλούμε να ασπαστείτε την φιλοσοφία TAILOR Italian Wear, φιλοσοφία που ερμηνεύει τα πρωτόκολλα του επίσημου ντυσίματος με ένα μοντέρνο αποδραματοποιήμενο τρόπο, αποπνέοντας τον αριστοκρατικό αέρα του brand και την άνεση στην αίσθηση.

Το κύριο ανδρικό ρούχο που συνιστά μια ξεχωριστή επίσημη ένδυση είναι το κοστούμι για γάμο, που συνηθέστερα αναφερόμαστε σε αυτό ως κοστούμι γαμπρού ή γαμπριάτικα κοστούμια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι τα κουστούμια της κατηγορίας αυτής δεν απευθύνονται και σε άλλους ρόλους που αφορούν το γάμο και είναι εξίσου σημαντικοί όπως το κοστούμι για κουμπάρο ή το κοστούμι για τον πατέρα της νύφης και του γαμπρού. Ιδιαίτερα δημοφιλές σε αυτή τη κατηγορία είναι το κοστούμι γαμπρού μπλε απόχρωσης καθώς και το σμόκιν το οποίο στη συλλογή διατίθεται ως ανδρικό σμόκιν με γιλέκο. 

Το πουκάμισα για γάμο αφορούν πουκάμισα για γραβάτα και πουκάμισα για παπιγιόν. Το λευκό γαμπριάτικο πουκάμισο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, είναι μέρος της κατηγορίας γαμπριάτικα ρούχα και πουκάμισα γαμπριάτικα υπάρχουν διαθέσιμα όλο το χρόνο. Ένα ποιοτικό πουκάμισο γάμου είναι σημαντικό για ένα ανδρικό ντύσιμο για γάμο.

  1. Ανδρικό επίσημο λευκό πουκάμισο
    Ανδρικό επίσημο λευκό πουκάμισο
    89,00 €
  2. Γαμπριάτικο Πουκάμισο Λευκό με διπλή μανσέτα
    Γαμπριάτικο Πουκάμισο Λευκό με διπλή μανσέτα
    100,00 €
  3. Ανδρικό λευκό πουκάμισο μάο
    Ανδρικό λευκό πουκάμισο μάο
    105,00 €

Αντίστοιχα σημαντικά είναι η γαμπριάτικη γραβάτα και το γαμπριάτικο παπιγιόν επίσης σε ανοιχτά ή πολύ σκούρα χρώματα. Ξεχωριστή αναφορά αφορά τα ανδρικά γαμπριάτικα παπούτσια. Ανακαλύψτε online και παπούτσια γάμου σε μαύρο και καφέ δέρμα.

Ανδρικά ρούχα για βάπτιση

Η βάπτιση ενός παιδιού είναι ένα σημαντικό επίσημο γεγονός και το ντύσιμο για βάπτιση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Το ιδανικό ντύσιμο για βάπτιση είναι το κοστούμι για βάπτιση και το σακάκι για βάπτιση, ξεχωριστά ανδρικά ρούχα σε ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια. Το ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση συμπληρώνεται από μια σειρά από πουκάμισα ανδρικά για βάπτιση.

Ανδρικά ρούχα για ορκωμοσία

Το ανδρικό ντύσιμο για ορκωμοσία περιλαμβάνει κοστούμια για ορκωμοσία και σακάκια για ορκωμοσία που θα συνδυάσετε με πουκάμισα και μια σειρά από ανδρικά παντελόνια.