page loader
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ;

Στο άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσουμε μερικές όμορφες προτάσεις για το καλοκαιρινό γαμπριάτικο κοστούμι σύμφωνα με τις τάσεις για το καλοκαίρι του 2020. Θα αναλύσουμε ποια χρώματα, υφάσματα και στυλ πρέπει να επιλέξει ο μελλοντικός γαμπρός για κοστούμι του σε έναν καλοκαιρινό γάμο.

Η επιλογή για το γαμπριάτικο κοστούμι πρέπει να γίνει προσεκτικά. Σε ένα ανδρικό κοστούμι υπάρχουν μερικοί σημαντικοί κανόνες που καλό είναι να ακολουθήσετε. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές. Για το γαμπριάτικο κοστούμι σας καλό είναι να αποφύγετε τα έντονα καρό και ριγέ σχέδια όπως και κάποια χρώματα όπως το καφέ και το σκούρο γκρι που είναι συνδεδεμένα κυρίως με business look.

Στόχος του γαμπρού είναι να ξεχωρίζει αλλα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι πιο κομψός και γοητευτικός από ποτέ! Η επιλογή του σωστού γαμπριάτικου κουστουμιού εξαρτάται από κάποιες βασικές παραμέτρους όπως η εποχή (στη περίπτωσή μας καλοκαίρι), η ώρα, το στυλ του γάμου αλλά και το νυφικό που θα φοράει η νύφη. Όλα τα παραπάνω θα βοηθήσουν στη τελειοποίηση ενός ολοκληρωμένου look.

Υπάρχουν ανδρικά κοστούμια σε διάφορα χρώματα και στυλ. Από τα κλασικά μαύρα, μπλε και γκρίζα, μέχρι τα πιο φωτεινα μπεζ και άσπρα αλλά και τα πιο ιδιαίτερα και χαλαρά όπως τα πράσινα και ροζ. Ως υποψήφιος γαμπρός θα πρέπει να επιλέξετε ποιο χρώμα και στυλ σας ταιριάζει και σας αναδεικνύει περισσότερο ούτως ώστε να δημιουργήσετε το επιθυμητό σύνολο που θα ομορφύνει το γάμο σας.

Γαμπριάτικο κοστούμι: στυλ και χρώματα

Το ύφος και η τοποθεσία αλλά και η ώρα του γάμου και της δεξίωσης θα σας βοηθήσει στο να επιλέξετε το στυλ του γαμπριάτικου κοστουμιού σας.

Αστικός Γάμος

Στη περίπτωση που το μυστήριο γίνει μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον, η νύφη έχει επιλέξει ένα κλασικό νυφικό και ακολουθεί βραδινή δεξίωση σε μια chic αίθουσα ξενοδοχείου τότε οι επιλογές σας είναι συγκεκριμένες. Αναφερόμαστε δηλαδή σε ένα κλασικό αστικό γάμο.

Πρόταση μας είναι να επιλέξετε ένα σκουρόχρωμο επίσημο ρούχο όπως το σμόκιν ή κάποιο κοστούμι σε μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα με γιλέκο. Τα κοστούμια με γιλέκο είναι σύμβολο κομψότητας που συνδυάζει την επισημότητα με τη διακριτική πολυτέλεια.

Συνδυάστε το με ένα καλό λευκό βαμβακερό πουκάμισο με διπλή μανσέτα, μια εντυπωσιακή μεταξωτή μονόχρωμη γραβάτα σε σετ με το μαντηλάκι της, σε ανοιχτόχρωμους τόνους του ιβουάρ ή του γκρι και μαύρα δερμάτινα δετά παπούτσια και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Πρόκειται για δύο διαχρονικές επιλογές γαμπριάτικων κοστουμιών. Είναι άλλωστε η εικόνα που έχουμε οι περισσότεροι όταν μας έρχεται στο μυαλό η λέξη γαμπρός.

Στις περισσότερες χώρες μάλιστα θεωρείται ο ενδεδειγμένος τρόπος ένδυσης για κάθε επίσημο γεγονός.

Με αυτό το τρόπο θα πετύχετε μια πολύ όμορφη και με συνοχή εικόνα σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία του γάμου σας.

  1. Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε grain de poudre
    Γαμπριάτικο σμόκιν μπλε grain de poudre
    695,00 €
  2. Μαύρο σμόκιν γάμου
    Μαύρο σμόκιν γάμου
    695,00 €
  3. Μπλε κοστούμι ανδρικό με γιλέκο
    Μπλε κοστούμι ανδρικό με γιλέκο
    630,00 €

  1. Γαμπριάτικο Πουκάμισο Λευκό με διπλή μανσέτα
    Γαμπριάτικο Πουκάμισο Λευκό με διπλή μανσέτα
    100,00 €
  2. Ανδρικά μαύρα oxford δερμάτινα παπούτσια
    Ανδρικά μαύρα oxford δερμάτινα παπούτσια
    195,00 €
  3. Ανδρικά μαύρα loafers δερμάτινα με φουντάκια
    Ανδρικά μαύρα loafers δερμάτινα με φουντάκια
    205,00 €

Χαλαρός Γάμος

Αν τώρα έχουμε να κάνουμε με ένα γάμο με πιο χαλαρά χαρακτηριστικά τότε αυτόματα και οι επιλογές σας αυξάνονται κατακόρυφα.

Αν όλο το θέμα του γάμου για παράδειγμα είναι να γίνει σε κτήμα ή ακόμα και μέσα στη πόλη πρωινές ή απογευματινές ώρες και χωρίς πολλές επισημότητες, μπορείτε να επιλέξετε από πιο κλασικά ρούχα μέχρι και πιο χαλαρές λύσεις.

Τα μαύρα, μπλε και γκρι χρώματα θα σας καλύψουν πλήρως ενώ τα πιο ανοιχτόχρωμα όπως τα μπεζ και τα απαλά μπλε royal είναι καλές εναλλακτικές.

Για τους πιο απαιτητικούς που ψάχνουν το κάτι διαφορετικό, εξαιρετικές και φρέσκες λύσεις για το καλοκαίρι είναι οι παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου petrol.

Για το πως θα ολοκληρώσετε το γαμπριάτικο look σας, προτείνουμε σαν βάση ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο, δερμάτινα παπούτσια είτε δετά oxford είτε loafers, γραβάτα από μετάξι ίσως και με κάποιο σχέδιο και ένα εντυπωσιακό μαντηλάκι τσέπης. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και σας εγγυόμαστε ένα κομψότατο αποτέλεσμα!

  1. Ανδρικό κοστούμι με γιλέκο μπεζ
    Ανδρικό κοστούμι με γιλέκο μπεζ
    640,00 €
  2. Γαμπριάτικο κοστούμι με γιλέκο μπλε
    Γαμπριάτικο κοστούμι με γιλέκο μπλε
    640,00 €

  1. Ανδρικό λευκό πουκάμισο μάο
    Ανδρικό λευκό πουκάμισο μάο
    105,00 €
  2. Ανδρικά ταμπά loafers δερμάτινα με φουντάκια
    Ανδρικά ταμπά loafers δερμάτινα με φουντάκια
    205,00 €
  3. Ανδρικά καφέ loafers δερμάτινα με φουντάκια
    Ανδρικά καφέ loafers δερμάτινα με φουντάκια
    205,00 €

Γάμος Σε Νησί ή Σε Παραλία

Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και η σύνδεση μας με τη Θάλασσα και τον Ήλιο είναι στο DNA μας. Πολλά ζευγάρια από όλο το κόσμο κάθε καλοκαίρι επιλέγουν να κάνουν τον γάμο τους σε ξωκλήσια δίπλα στη θάλασσα ή σε κάποιο γραφικό νησί του Αιγαίου.

Αν έχετε επιλέξει μια τέτοια τοποθεσία τότε πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο γαμπριάτικο κοστούμι σας.

Σίγουρα σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε για πιο χαλαρά και άνετα ρούχα που θα πρέπει όμως να κρατούν ταυτόχρονα την επισημότητα της στιγμής.

Ιδανικές επιλογές εδώ αποτελούν τα κοστούμια σε ανοιχτό χρώμα και ιδιαιτέρα τα μπλε και τα μπεζ.

Ως μια εναλλακτική εδώ μην αποκλείσετε αντί κουστουμιού την επιλογή του συνδυασμού από διαφορετικό σακάκι με παντελόνι. Αν επιλέξετε κάτι αντίστοιχο δώστε μεγάλη προσοχή στις υφές και στους συνδυασμούς των χρωμάτων. Είναι πολύ εύκολο δύο-τρία διαφορετικά κομμάτια που είναι πολύ όμορφα από μόνα τους να συνδυαστούν λάθος και το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό.

Εδώ οι συνδυασμοί είναι πραγματικά αμέτρητοι και έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα του καθενός αλλά και το πόσο ήσυχο ή εκκεντρικό θέλετε να είναι το σύνολο σας.

Μια σίγουρη επιλογή είναι ένα σετ που περιλαμβάνει navy blue blazer, λευκό παντελόνι και πουκάμισο. Τα παπούτσια σας μπορούν να είναι δερμάτινα μοκασίνια (tassel loafer) σε καφέ ή μαύρο χρώμα ή ακόμα και λευκά sneakers. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με μια εντυπωσιακή γραβάτα και μια ποσέτ τσέπης.

  1. Ανδρικό Κοστούμι Μπλε Καρό
    Ανδρικό Κοστούμι Μπλε Καρό
    580,00 €
  2. Ανδρικό Κοστούμι Καφέ
    Ανδρικό Κοστούμι Καφέ
    580,00 €
  3. Ανδρικό πουκάμισο giro inglese λευκό με paramontura
    Ανδρικό πουκάμισο giro inglese λευκό με paramontura
    150,00 €
  4. Ανδρικά δερμάτινα sneakers λευκά
    Ανδρικά δερμάτινα sneakers λευκά
    156,00 € 195,00 €
  5. Ανδρικά δερμάτινα παπούτσια loafer μαύρα
    Ανδρικά δερμάτινα παπούτσια loafer μαύρα
    156,00 € 195,00 €

Τα καλύτερα ιταλικά υφάσματα για γαμπριάτικα κοστούμια

Στο Tailor Italian Wear, γνωρίζουμε ότι τα υφάσματα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την εφαρμογή και την εμφάνιση των ανδρικών κοστουμιών. Αυτός είναι ο λόγος που επενδύουμε πολύ χρόνο στην επιλογή τους για την κατασκευή των καλύτερων ανδρικών κουστουμιών για εσάς. Στα καταστήματα μας θα βρείτε ρούχα από εξαιρετικά υφάσματα υψηλής ποιότητας και σε αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους υφασμάτων όπως η Loro Piana, η Vitale Barberis Canonico, η Guabello , η Thomas Maison και πολλές άλλες.

Μείγματα από μαλλί και άλλες φυσικές ίνες εξαιρετικής ποιότητας, όπως το μοχερ και το μετάξι, αλλά και ιρλανδικά λινά, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ελαφρών και δροσερών καλοκαιρινών ανδρικών κοστουμιών, ανδρικών blazers, ανδρικών παντελονιών και πουκαμίσων. Τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά ανδρικά κοστούμια είναι συνήθως κατασκευασμένα από δροσερό μαλλί (cool wool) ή προσμίξεις από ελαφριά μάλλινα νήματα με λινό, μετάξι ή βαμβάκι.

Το κύριο ανδρικό ρούχο που συνιστά μια ξεχωριστή επίσημη ένδυση ειναι το κοστούμι για γάμο, που συνηθέστερα αναφερόμαστε σε αυτό ως κοστούμι γαμπρού ή γαμπριάτικο κοστούμι.

Το πουκάμισα για γάμο αφορούν πουκάμισα για γραβάτα και πουκάμισα για παπιγιόν. Το λευκό γαμπριάτικο πουκάμισο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, είναι μέρος της κατηγορίας γαμπριάτικα ρούχα και πουκάμισα γαμπριάτικα και υπάρχουν διαθέσιμα όλο το χρόνο. Ένα ποιοτικό πουκάμισο γάμου είναι σημαντικό για ένα ντύσιμο για γάμο.

Αντίστοιχα σημαντικά είναι η γαμπριάτικη γραβάτα και το παπιγιόν επίσης σε ανοιχτά ή πολύ σκούρα χρώματα. Ξεχωριστή αναφορά αφορά τα ανδρικά γαμπριάτικα παπούτσια.

Η επίσημη ένδυση δεν λείπει ποτέ από τις καλοκαιρινές συλλογές ανδρικών ρούχων. Για το καλοκαίρι του 2020 η συλλογή μας είναι εμπνευσμένη από το μετρημένο πολυτελές στυλ του Μιλάνου και περιλαμβάνει επίσημα ενδύματα διαχρονικά, αριστοκρατικά και υψηλού γούστου.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα μας και εμπιστευτείτε τους καταρτισμένους συνεργάτες μας να σας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου γαμπριάτικου κοστουμιού σας!

Για όσους από εσάς δεν είναι εφικτή η παρουσία σας λόγο απόστασης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού για απομακρυσμένη εξυπηρέτηση με video κλήση μέσω των εφαρμογών whatsapp ή viber.

Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!