page loader
Παρουσιάζοντας το Σύγχρονο Resort Style: Ένας Συνδυασμός Κομψότητας και Αβίαστου Στιλ

Η εποχή των αλλαγών έρχεται πάντα με στιλ. Η τολμηρή κίνηση της επίσημης ανδρικής μόδας τα τελευταία χρόνια να αγκαλιάσει στοιχεία από μια πιο χαλαρή και άνετη αισθητική, έχει προκαλέσει μια ευδιάκριτη μετατόπιση σε πολύ σύγχρονο, εκλεπτυσμένο ντύσιμο που συνδυάζει αρμονικά την προσοχή στη λεπτομέρεια με τον αυθορμητισμό. 

Επειδή, όμως, τα πάντα είναι θέμα timing, η τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και άνεσης δεν θα μπορούσε να συναντήσει ευνοϊκότερο κλίμα ευόδωσης από το αβίαστα εκλεκτό άρωμα της καλοκαιρινής ατμόσφαιρας. Από σύντομες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και ανέμελες περιπέτειες στα ελληνικά νησιά, μέχρι απλώς τις κοσμοπολίτικες εμφανίσεις στην καλοκαιρινή νύχτα, τα vibes της εποχής ωθούν σε μια διαρκή έκφραση της αβίαστης γοητείας που χαράσσει το δικό της ύφος με κάθε αφορμή.

Οδηγός σε αυτό το ταξίδι παραμένει η ανάλαφρη διάθεση, η οποία καλείται να μετατραπεί μέσα από ελαφρά υφάσματα και άνετες εφαρμογές, σε ένα πρωτότυπο είδος resort style, που ερμηνεύεται κάθε φορά υπό το πρίσμα της δικής σας προσωπικότητας.

Η ιστορία του Resort Style

Γνωστό κι ως cruise wear, το resort style ξεκίνησε ως στιλιστική τάση μεταξύ των διεθνών jet-setters, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με ιδιωτικά ιστιοπλοϊκά σκάφη και να περνούν χρόνο σε κοσμοπολίτικα θέρετρα. Αυτό δημιούργησε την ανάγκη για ντύσιμο που θα επέτρεπε την έντονη σωματική δραστηριότητα, ενώ παράλληλα θα επέτρεπε στον άντρα να αναδείξει το προσωπικό γούστο του. Καθώς πολλοί θερινοί προορισμοί παγκοσμίως γίνονται όλο και πιο προσβάσιμοι στο κοινό, η ίδια ανάγκη για άνεση και κομψότητα επηρεάζει όλο και περισσότερους άντρες που θέλουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωρίς να θυσιάσουν την πρακτικότητα ή το στιλ τους.

Ανδρικό ντύσιμο για την πισίνα και την παραλία

Μία τυπική μέρα διακοπών ξεκινά πάντα με μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ένα ανθεκτικό και καλοραμμένο μαγιό που αναδεικνύει την αυστηρή γραμμή του ανδρικού σώματος δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Το ίδιο, και σε συνδυασμό με χαβανέζικο πουκάμισο και δερμάτινα σανδάλια θα σας συνοδέψει στη συνέχεια στο pool bar για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας αφήνοντας τα καλοκαιρινά vibes να σας κατακλύσουν.

  1. Χαβανέζικο Πουκάμισο Κοντομάνικο Μπλε
    Χαβανέζικο Πουκάμισο Κοντομάνικο Μπλε
    120,00 €
  2. Ανδρική βερμούδα φλοράλ μπλε
    Ανδρική βερμούδα φλοράλ μπλε
    110,00 €
  3. Ανδρικά Δερμάτινα Σανδάλια Μαύρα
    Ανδρικά Δερμάτινα Σανδάλια Μαύρα
    110,00 €

  1. Ανδρικό Κόκκινο Ριγέ Πουκάμισο
    Ανδρικό Κόκκινο Ριγέ Πουκάμισο
    84,00 € 140,00 €
  2. Μαγιό μπλε με κομψό σχέδιο
    Μαγιό μπλε με κομψό σχέδιο
    59,00 €
  3. Ανδρικό Κόκκινο T-Shirt
    Ανδρικό Κόκκινο T-Shirt
    30,00 € 50,00 €

Καλοκαιρινό Ανδρικό Ντύσιμο: Όταν η πολυτέλεια συναντά την απλότητα

Για τις χαλαρωτικές βόλτες, τις επισκέψεις στα αξιοθέατα και τις γαστρονομικές εμπειρίες, το ντύσιμο ακολουθεί casual chic συνδυασμούς με άνετες βαμβακερές βερμούδες σε μίνιμαλ ίσια γραμμή πάνω από το γόνατο που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Συνδυασμοί με πουκάμισα κοντομάνικα, που δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση χάρη στην ποικιλία των διαφορετικών τους υφών. Συνδυασμούς όμως και με κοντομάνικες μπλούζες μονόχρωμες δημιουργημένες σε μοναδικά χρωματικά contrast που προσδίδουν μια διαρκτική αίσθηση πολυτέλειας μέσα από την απλότητά τους.

  1. Ανδρικό μπλε ρουά μαγιό με μοτίβο
    Ανδρικό μπλε ρουά μαγιό με μοτίβο
    59,00 €
  2. Ανδρική Γαλάζια Polo Μπλούζα
    Ανδρική Γαλάζια Polo Μπλούζα
    47,00 € 79,00 €

  1. Ανδρικό Κίτρινο T-shirt
    Ανδρικό Κίτρινο T-shirt
    30,00 € 50,00 €
  2. Ανδρικό φλοράλ μαγό
    Ανδρικό φλοράλ μαγό
    59,00 €

 Κομψό style για νυχτερινή διασκέδαση

Εκτός κι αν συνδυάζετε τις διακοπές σας με κάποια κοινωνική εκδήλωση που απαιτεί formal attire, όπως σακάκι ή κοστούμι, το resort style παραμένει σε upper casual ύφος ακόμα και στις βραδινές εμφανίσεις, αφού είναι προορισμένο να εκφράζει και να συμβάλλει στη χαλαρότητα των καλοκαιρινών διακοπών. Ένας κανόνας λέει ότι για μία κομψή βραδινή εμφάνιση, δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Αντίθετα, η μοναδική αρχή που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη στις βραδινές καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι πως όσο πιο αργά βγαίνετε, τόσο περισσότερη επιφάνεια πρέπει να καλύπτετε στο σώμα σας. Αυτό συμβαίνει, γιατί τα ρούχα που καλύπτουν το σώμα δημιουργούν μία αύρα μυστηρίου στην εμφάνισή σας και προκαλούν αμέσως την εντύπωση ενός πιο επίσημου look. Έτσι μπορείτε να αντικαταστήσετε την πρωινή βερμούδα με ένα υφασμάτινο παντελόνι, το κοντομάνικο Τ-Shirt με σχέδιο μαρινιέρα με ένα μακρυμάνικο λινό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή και τα σανδάλια σας ή οποίο άλλο κλειστό καλοκαιρινό παπούτσι προτιμάτε.

Αγαπημένα χρώματα και συνδυασμοί

Αν και μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα ρούχα σε όλα τα χρώματα, σας προτρέπουμε για τις πρωινές εμφανίσεις να επιλέξετε ρούχα σε ανοιχτές αποχρώσεις, καθώς είναι γνωστό πως τα απαλά χρώματα δεν απορροφούν τις καυτές ακτίνες του ήλιου. Έτσι, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπλε με το πιο απαλό γαλάζιο, το καφέ με το καμηλό ή με το μπεζ στην πιο κολακευτική απόχρωση για την επιδερμίδα σας και το μαύρο με το ανοιχτό γκρι ή ακόμη και το πιο υπέρλαμπρο λευκό.

  1. Ανδρικό Ροζ Βαμβακερό T-Shirt
    Ανδρικό Ροζ Βαμβακερό T-Shirt
    79,00 €
  2. Ανδρική Λευκή Polo Μπλούζα
    Ανδρική Λευκή Polo Μπλούζα
    47,00 € 79,00 €
  3. Ανδρικό Πράσινο T-Shirt
    Ανδρικό Πράσινο T-Shirt
    30,00 € 50,00 €

 

Πολύ περισσότερο, το resort style είναι το attitude που θα σας επιτρέψει να χωρέσετε στη βαλίτσα των διακοπών στοιχεία αβίαστης κομψότητας που δίνονυ την ευκαιρία σε κάθε καλοντυμένο άντρα να αναπροσαρμόσει το προσωπικό του γούστο στις ανάγκες του καλοκαιριού, υιοθετώντας ένα πιο άνετο αλλά πάντα απαράμιλλα εντυπωσιακό look. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επισκεφθείτε σήμερα τα καταστήματα Tailor σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ανακαλύψτε μοναδικές προτάσεις για ένα ασυναγώνιστο καλοκαιρινό look διακοπών.