page loader
Σακάκια Tailor: Η Αρμονία της Αποδομημένης Κοψμότητας

Στην “καρδιά” της γιορτινής ατμόσφαιρας, όπου τα φώτα των στολισμένων πόλεων δημιουργούν μια μαγική εικόνα, η Tailor παρουσιάζει -ξανά- μια μοναδική συλλογή που εκφράζει την αριστεία και την ισορροπία στη σχεδίαση.

Τα ανδρικά σακάκια με τους φυσικούς ώμους - σήμα κατατεθέν του brand- αποτελούν μια σταθερή αξία - σύμβολο του αψεγάδιαστου στιλ και της απόλυτης άνεσης που μπορεί να φέρει ένα σύγχρονο, επίσημο ανδρικό ένδυμα, παρά την κλασική ομορφιά του.

Στιλιστικό Ταξίδι στην Ομορφιά, την Ποιότητα και τη Χαρά

Μέσα στον χορό των γιορτών κάθε εποχής, τα ανδρικά σακάκια Tailor μετατρέπονται σε μια αγκαλιά του προωπικού στιλ που πηγάζει από την απεριόριστη άνεση. Η αποδομημένη τους κατασκευή με έμφαση στους φυσικούς ώμους χωρίς βάτες, σε συνδυασμό με την εφαρμοστή σιλουέτα, αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα χωρίς να το περιορίζουν, προσφέροντας την ιδανική επιλογή από ένα επίσημο ντύσιμο μέχρι την πιο χαλαρή εμφάνιση -πάντα με την ίδια χάρη και την αίσθηση περιποιημένης κομψότητας.

Η πολυτελής τους σχεδίαση, σε πλήρη συντονισμό με τον παλμό του εορταστικού κλίματος, ταυτίζεται απόλυτα με τη εξωστρεφή διάθεση και τις κοινωνικές επαφές, προσφέροντας το απόλυτο στοιχείο αρμονίας σε κάθε ενδυματολογική πρόταση - ένας αληθινός καμβάς έκφρασης του προσωπικού γούστου και των μοναδικών αναμνήσεων.

Έτσι, καθώς οι πόλεις μεταμορφώνονται σε έναν παράδεισο συναναστροφής και περιπλάνησης ανάμεσα σε επίσημα gala, εορταστικά parties, business events και cocktail nights, τα σακάκια της Tailor αναδεικνύονται σε μια στιλιστική πρόταση που τιμά τη διάθεση των ανθρώπωνν να νιώσουν όμορφα, να γιορτάσουν και να ζήσουν στιγμές.

Πολύ περισσότερο, με τη στάση της, η Tailor υπόσχεται ότι τα σακάκια της δεν είναι απλώς ένα ακόμα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, αλλά ένας τρόπος να εκφράσετε την προσωπικότητά και το στιλ σας με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

  1. Γκρι Ανδρικό Σακάκι Σταυρωτό
    Γκρι Ανδρικό Σακάκι Σταυρωτό
    395,00 €

Υπόκλιση στην Αβίαστη Κομψότητα

Μια ξεχωριστή εποχή βρίσκεται μπροστά μας. Δημιουργώντας δυνατές αναμνήσεις και αγκαλιάζοντας στιγμές στην ηχώ του τσουγκρίσματος των ποτηριών κάθε επίσημης εκδήλωσης ή παρέας, το ίδιο το ντύσιμο με “πρωταγωνιστή” το σακάκι της Tailor γίνεται μέρος των πιο αληθινών σας στιγμών.

  1. Καρό Σακάκι Τουίντ Μπλε
    Καρό Σακάκι Τουίντ Μπλε
    430,00 €
  2. Καφέ Καρό Σακάκι Από Μαλλί Μετάξι Και Κασμίρ
    Καφέ Καρό Σακάκι Από Μαλλί Μετάξι Και Κασμίρ
    420,00 €
  3. Μπλε Σταυρωτό Blazer
    Μπλε Σταυρωτό Blazer
    490,00 €
  4. Μαύρο Μάλλινο Blazer Ανδρικό
    Μαύρο Μάλλινο Blazer Ανδρικό
    395,00 €

Ανακαλύψτε όλα τα ανδρικά σακάκια Tailor και αναβαθμίστε το επίπεδο κάθε επίσημης, επαγγελαμτικής ή προσωπικής σας εμφάνισης. Βρείτε όλα τα σχέδια και αποχρώσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand, ή στα φυσικά καταστήματα Tailor σε Γλυφάδα, Κολωνάκι στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.