page loader
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ένα καλό ανδρικό παντελόνι μπορεί να αναδείξει το στυλ σας και να σας προσφέρει την άνεση και το στυλ που χρειάζεστε όλη τη μέρα. Ειδικότερα το χειμώνα που ο καιρός είναι ψυχρός είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που θα σας κρατήσει ζεστούς και κομψούς. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε 4 είδη από ανδρικά παντελόνια ιδανικά για το χειμώνα.

Κοτλέ παντελόνι

Χρησιμοποιήθηκε αρχικά για εργοστασιακές στολές ως μια ανθεκτική και φθηνότερη εναλλακτική λύση από το μαλλί. Στη συνέχεια βρήκε το δρόμο του και για τις ανδρικές ντουλάπες κάνοντας το ένα αγαπημένο παντελόνι για πολλούς και στη συνέχεια σχεδόν εξαφανίστηκε. Τα τελευταία χρόνια κάνει μια δυναμική επιστροφή και δείχνει να κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις των ανδρών . Το κοτλέ είναι μια εξαιρετική επιλογή χειμωνιάτικου υφάσματος λόγω της ανθεκτικότητας, της άνεσης και της ζεστασιάς του. Είναι εύκολο να συνδυαστεί σε διάφορα σύνολα.

Πώς να τα φορέσετε

Μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το υποκατάστατο του denim και των chinos. Ταιριάζει υπέροχα με ένα πλεκτό και πουκάμισο για ένα ζεστό και χαλαρό ντύσιμο ενώ μπορεί να φορεθεί με την ίδια άνεση ακόμα και με ένα σπορ σακάκι. Όσο για το χρώμα, το καφέ είναι το κλασικό, αλλά το μπλε και το λευκό  είναι λίγο πιο μοντέρνα και εύκολα να φορεθούν.

 

Παντελόνι από μάλλινη φανέλα

Το βασικό business-casual ανδρικό παντελόνι για το χειμώνα. Κερδίζει όλο και περισσότερο το ανδρικό κοινό σαν αγαπημένη καθημερινή επιλογή. Η μαλακή του υφή και η ζεστασιά που προσφέρει τα ξεχωρίζει στις προτιμήσεις του κόσμου εξαιτίας της ευκολίας του να φορεθεί όλη τη μέρα προσδίδοντας κομψότητα, άνεση και στυλ.

Πώς να τα φορέσετε

Τα μάλλινα παντελόνια σε φανέλα θα τα βρείτε κατά κύριο λόγο σε γκρι, μπλε και καφέ χρώματα καθιστώντας  τα πολύ εύκολα στους συνδυασμούς τους.

Μπορούν να φορεθούν με ένα  σακάκι στο γραφείο μέχρι το Σαββατοκύριακο με πλεκτά ακόμα και για μια χαλαρή βόλτα ή ένα καλό βραδινό γεύμα.



Παντελόνια cargo

Ακόμα μια επιλογή που ξαναεμφανίζεται δυναμικά. Αυτή τη φορά  βέβαια έρχονται με πιο εκλεπτυσμένη μορφή και σε στενότερη εφαρμογή. Για το χειμώνα, ψάξτε για βαμβακερά ή μάλλινα φανελένια παντελόνια σε ουδέτερο χρώμα όπως το γκρι και το μπεζ που θα χρησιμεύσουν ως μια καλή βάση για τους συνδυασμούς σας.

Πώς να τα φορέσετε

Συνδυάστε τα μάλλινα cargo παντελόνια  σας με ένα δερμάτινο Bomber jacket, ένα πλεκτό και δερμάτινα μποτάκια στο ύψος αστραγάλου. 

Τα βαμβακερά από την άλλη απολαύστε τα  με ένα βαμβακερό φούτερ με κουκούλα, το αγαπημένο σου σπορ μπουφάν και sneakers για νιώσεις ελεύθερος και άνετος το σαββατοκύριακο

Παντελόνια με λάστιχο

Υπήρξε μια εποχή που ένα παντελόνι αυτού του τύπου θα σηματοδοτούσε το τέλος της ανδρικής κομψότητας. Στη σύγχρονη εποχή όμως με τους γρήγορους ρυθμούς και την ολοένα μεγαλύτερη αναζήτηση της απλότητας και της άνεσης αυτά τα παντελόνια ίσως να δείχνουν το μέλλον στο ανδρικό ντύσιμο. Εμπνευσμένα από τα παντελόνι φόρμας, αλλά χωρίς τη χαλαρότητα που τα διακρίνει, και φτιαγμένα από εξευγενισμένα υλικά όπως τα νέα μάλλινα υφάσματα που έχουν τεχνολογίες Anticrease, Stain resistant, Increased durability, Thermo control δίνουν στο σύγχρονο άντρα τη κομψότητα και την άνεση που αναζητά στη καθημερινότητά του.

Πώς να τα φορέσετε

Τα παντελόνια αυτά είναι ουσιαστικά ο ορισμός της νέας τάξης πραγμάτων στη smart-casual ανδρική ένδυση. Ταιριάζει εξίσου ιδανικά με πουλόβερ και δερμάτινα sneakers όσο και με ένα ωραίο μάλλινο πλεκτό, πουκάμισο και σακάκι αν θέλετε να τους χαρίσετε λίγη περισσότερη κομψότητα.