page loader
ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ & ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

Κάθε μοντέρνος άνδρας φροντίζει πάντα για τις λεπτομέρειες σε κάθε του εμφάνιση. Γι’ αυτό τον λόγο, οι experts της Tailor δημιούργησαν μια αποκλειστική συλλογή με πολυτελή ανδρικά αξεσουάρ προκειμένου να σας προσφέρουν τις κορυφαίες επιλογές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στο casual, όσο και στο επίσημο ντύσιμό σας.

Ανδρικές Γραβάτες & Παπιγιόν

Προσθέστε την τελευταία, αλλά σημαντική πινελιά στο ντύσιμό σας! Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από μεταξωτές ή πλεκτές γραβάτες και παπιγιόν σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υφάσματα. Ανακαλύψτε μια υπέροχη ποικιλία από prints όπως το κλασικό πουά, ριγέ, ή paisley. Τολμήστε με παστέλ ή πιο έντονα χρώματα που υπόσχονται να "δέσουν" τέλεια με το υπόλοιπο σύνολό σας και να συνθέσουν ένα τέλειο chic αποτέλεσμα. 

Οι γραβάτες είναι το αξεσουάρ που θα δώσει τον σωστό τόνο και χαρακτήρα καθώς θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το ντύσιμό σας. Από το πρωί στο γραφείο όπου μια μεταξωτή γραβάτα με μοτίβο θα σας δώσει το business look που επιθυμείτε, μέχρι και σε πιο καθημερινές στιγμές όπου μια πλεκτή γραβάτα θα αναβαθμίσει την εικόνα σας.

Jacquard

Η γραβάτα σε jacquard είναι με απλά λόγια οι γραβάτες των οποίων το σχέδιο είτε μονόχρωμο είτε άλλο είναι προϊόν ύφανσης. Μονόχρωμη και σε ρίγες regimental αποτελούν τις κλασικές διαχρονικές γραβάτες. Είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή γραβάτας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εντυπωσιάσετε φορώντας την. Από τις πιο κατάλληλες επιλογές για το γραφείο μιας και είναι διακριτικές και παράλληλα όμορφες. Μεταξωτή ή με προσμίξεις από μαλλί ή λινό αποτελεί σωστή επιλογή τόσο για επίσημες όσο και για καθημερινές εμφανίσεις.

Printed 

Τα prints αποτελούν μεγάλη τάση ακόμη και στις γραβάτες. Πουά print σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη προσφέρουν μια πιο επίσημη διάθεση στο look σας. Πιο τολμηρές επιλογές είναι τα πιο μεγάλα και περίπλοκα prints που βγαίνουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Μπλε με λευκό μέχρι και κόκκινο με μπλε ή πορτοκαλί με καφέ είναι κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα. Φυσικά, θα πρέπει να το συνδυάσετε με κάποιο μονόχρωμο ή ριγέ πουκάμισο για να αναδειχθεί. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε πάντα τον κανόνα ώστε η γραβάτα να είναι σε πιο έντονη απόχρωση σε σύγκριση με το πουκάμισο που θα φορέσετε.

Παπιγιόν

Για τους άνδρες που επιθυμούν να εμφανιστούν ντυμένοι με κάποιο σμόκιν, είναι από τα βασικότερα στοιχεία της ενδυμασίας αυτής. Το μαύρο κλασικό παπιγιόν από μεταξωτό ύφασμα προσδίδει λάμψη και κομψότητα για εντυπωσιακές και αξέχαστες εμφανίσεις. Εάν πάλι το μπλε σας εκφράζει περισσότερο μη διστάσετε να το τολμήσετε καθώς και αυτό είναι ένα επίσημο χρώμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Μπορείτε να δείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο με μια επίσκεψη στα φυσικά μας καταστήματα.

Ανδρικά μαντηλάκια τσέπης

Δώστε στο σακάκι και το κοστούμι σας την ιταλική φινέτσα και τον αέρα συμπληρώνοντας το στυλ σας με ένα μαντηλάκι τσέπης. Στην TAILOR Italian Wear θα βρείτε μια συλλογή από μεταξωτά, μάλλινα, βαμβακερά και λινά, με δίαφορα prints και paisley, αλλά και μονόχρωμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων μέχρι ένα απλό chic λευκό μεταξωτό που θα κάνει την διαφορά στο ντύσιμό σας!

Ένα ανδρικό σακάκι δεν είναι ολοκληρωμένο εάν δεν το συνοδεύει ένα μαντηλάκι τσέπης. Τα ανδρικά μαντηλάκια τσέπης είναι τα ιδανικά αξεσουάρ που συμπληρώνουν με τον πιο εναρμονισμένο τρόπο ένα κοστούμι δίνοντάς του πνοή. Μόλις τα προσθέσετε στην ενδυματολογική σας ρουτίνα, θα διαπιστώσετε πως είναι ιδανικά για να σας συνοδεύσουν σε κάθε στιγμή της ημέρας. Ανακαλύψτε μάλλινα μαντηλάκια τσέπης σε ποικίλες αποχρώσεις και ιδιαίτερα μοτίβα, τα οποία θα κοσμήσουν το αγαπημένο σας σακάκι για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Εάν πάλι επιθυμείτε κάτι πιο ντελικάτο, αέρινο και διακριτικό, επιλέξτε τα μεταξωτά μαντηλάκια τσέπης και ταιριάξτε τα ανάλογα με τη χρωματική λεπτομέρειά τους. Ολοκληρώστε το ντύσιμό σας τοποθετώντας το πιο στυλάτο μαντηλάκι στην τσέπη του σακακιού σας και εντυπωσιάστε με την προσοχή που δίνετε στην λεπτομέρεια!

Ανδρικά Μάλλινα Μαντηλάκια Τσέπης

Τα μάλλινα μαντηλάκια τσέπης είναι ιδανικά για τους χειμερινούς μήνες, καθώς ταιριάζουν απόλυτα με ένα πιο “βαρύ” ντύσιμο, το οποίο απαρτίζεται από ένα πιο χοντρό σακάκι. Στην TAILOR θα βρείτε μαντηλάκια με διάφορα μοτίβα τυπωμένα σε μαλλί, με τα περισσότερα να είναι διπλής όψεως, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ανανεώσετε ένα ίδιο σύνολο. Θα βρείτε επίσης μαντηλάκια από μαλλί και μετάξι σε πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις με χρωματικές πινελιές που τα διαφοροποιούν ώστε να τα ταιριάξετε στη δική σας χρωματική παλέτα.

Ανδρικά Μεταξωτά Μαντηλάκια Τσέπης

Τα πιο επίσημα σύνολα μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν με τα μεταξωτά μαντηλάκια τσέπης TAILOR. Συνδυάστε τις χρωματικές λεπτομέρειες του μαντηλιού ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολό σας και δημιουργήστε ένας άκρως μελετημένο ντύσιμο!

Η TAILOR Italian Wear σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη συλλογή από μαντηλάκια τσέπης, που εξυπηρετούν όλα τα γούστα. Επιλέξτε ένα μάλλινο μαντηλάκι τσέπης για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ή ένα μεταξωτό για να κοσμήσει με κομψότητα το επίσημο ντύσιμό σας και απογειώστε κάθε σας εμφάνιση!

Ανδρικές Ζώνες

Ένα από τα αξεσουάρ που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από μία ανδρική ντουλάπα είναι οι ζώνες. Μία ανδρική ζώνη είναι ικανή να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ντύσιμο, κάνοντάς το ακόμα πιο προσεγμένο. Στην TAILOR Italian Wear θα βρείτε μια συλλογή από δερμάτινες ζώνες εξαίρετης ποιότητος, που θα σας συνοδεύουν σε όλες σας τις εμφανίσεις προσθέτοντας κύρος και στυλ!

Ανδρικές Ζώνες: Το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση

Οι ανδρικές ζώνες δεν πρέπει να παραλείπονται, καθώς, ειδικά στην ανδρική ένδυση, είναι άκρως απαραίτητες. Πέραν της πρακτικής τους χρησιμότητας, χρησιμεύουν και σαν αξεσουάρ. Ολοκληρώνουν με κομψότητα μια ενδυμασία και συμπληρώνουν το ανδρικό παντελόνι με τον πιο αρμόζοντα τρόπο! Ανακαλύψτε τη συλλογή από δερμάτινες και σουέτ ζώνες της TAILOR Italian Wear. Βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για τον σωματότυπό σας και αποκτήστε το κομψό στυλ που επιδιώκετε με κάθε σας εμφάνιση. 

Ανδρικές δερμάτινες ζώνες

Αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής ντουλάπας οφείλει να αποτελεί η δερμάτινη ζώνη! Είναι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ, καθώς σας επιτρέπει να προσαρμόσετε στον δικό σας σωματότυπο τα ρούχα σας και επιπροσθέτως σας δίνει στυλ και εναρμονίζεται ανάλογα με το ύφος κάθε συνόλου. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της TAILOR πρόκειται να βρείτε ζώνες που κατασκευάζονται στην Ιταλία από γνήσιο δέρμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικά χρώματα, καθώς και σε ποικίλες αποχρώσεις με διαφορές στην αγκράφα και σε λοιπές λεπτομέρειες. Συνδυάστε τη δερμάτινη ζώνη της επιλογής σας με ένα 100% βαμβακερό πουκάμισο και ένα καλοραμμένο τζιν παντελόνι, για μια casual αλλά συνάμα κομψή εμφάνιση.

Ανδρικές suede ζώνες

Μία παραλλαγή της δερμάτινης ζώνης για τους άντρες που τολμούν να πειραματιστούν και με άλλες υφές, είναι οι suede ζώνες. Ο συνδυασμός μιας σουετ ζώνης είναι πιο περίπλοκη υπόθεση, καθώς η απόχρωσή της θα πρέπει να είναι ίδια με την απόχρωση του παπουτσιού. Συνδυάστε την ζώνη που θα σας τραβήξει την προσοχή με παπούτσια άλλων υφών, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι suede μποτάκια.

Στην TAILOR Italian Wear θα βρείτε ζώνες από γνήσιο δέρμα και εξαιρετικά ιταλικά υλικά, τα οποία εγγυώνται ανθεκτικότητα κατά το πέρασμα του χρόνου, άνεση και ένα ιδιαίτερα προσεγμένο στυλ. Επιλέξτε την κατάλληλη ζώνη που θα συνοδεύει τις στιγμές σας και εντυπωσιάστε με το πιο ολοκληρωμένο στυλιστικό σύνολο!

Ανδρικές κάλτσες

Στη συλλογή της TAILOR Italian Wear θα βρείτε επιλεγμένα ζευγάρια από ανδρικές κάλτσες φτιαγμένες από ιστορικούς παραγωγούς του είδους στην Ιταλία. Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και της ραφής ανταποκρίνονται άψογα στις καθημερινές ανάγκες ενός άντρα. Ανακαλύψτε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, για να συμπληρώσετε το σύνολό σας προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια! 

Οι ανδρικές κάλτσες αποτελούν απαραίτητο στοιχείο ενός ολοκληρωμένου συνόλου, καθώς πέραν της άνεσης και της πρακτικότητάς τους, προσδίδουν απαράμιλλο στυλ. Από μονόχρωμες σε pied poule κι από μακριές σε πιο κοντές, το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε άντρας θα μπορέσει να αναβαθμίσει την εμφάνιση του με μία απλή κίνηση!Στη συλλογή της TAILOR Italian Wear θα βρείτε το ιδανικό ζευγάρι για τις δικές σας ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ.

Ανδρικές μάλλινες κάλτσες

Οι μάλλινες κάλτσες αποτελούν βασική επιλογή των αντρών για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου που χρειάζονται να παραμένουν ζεστοί. Οι εξαιρετικής ποιότητας κάλτσες της TAILOR είναι φτιαγμένες από τεχνικό μαλλί, γεγονός που τις καθιστά απαραίτητο κομμάτι μιας ανδρικής συλλογής, λόγω της αντοχής και της ζεστασιάς τους! Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων, από πιο γήινες αποχρώσεις σε πιο έντονα χρώματα, και συνδυάστε το κατάλληλο ζευγάρι με το αγαπημένο σας παντελόνι. Για τους άντρες που προσέχουν ιδιαίτερα τη λεπτομέρεια και αναζητούν τα μοτίβα, ένα ζευγάρι pied poule κάλτσες είναι η κατάλληλη επιλογή! Φορέστε τες με το μονόχρωμό σας παλτό και τα Oxford παπούτσια σας για να αναδείξετε το εκλεπτυσμένο σας στυλ!

Ανδρικές βαμβακερές κάλτσες

Η πιο κλασική και διαχρονική επιλογή των ανδρών, είναι οι κάλτσες από 100% βαμβάκι. Λόγω της βαμβακερής και ανάλαφρης σύνθεσής τους Λόγω της ελαφριάς σύνθεσής τους, προτιμούνται από τους άντρες κυρίως για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ανακαλύψτε τες σε μια ποικιλία από μήκη και χρώματα για όλες τις περιστάσεις.Συνδυάστε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια με ένα ζευγάρι κάλτσες TAILOR Italian Wear για να είστε άνετοι και κομψοί όλη την ημέρα.

Τα προσεγμένα ιταλικά υφάσματα αναδεικνύουν κάθε πλέξη και σχέδιο, φροντίζοντας για την άνεση και το στυλ σας. Εξερευνήστε τη συλλογή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και επιλέξτε τις κατάλληλες για εσάς!

Ανδρικά Φουλάρια

Ένα ανδρικό σύνολο μπορεί να απογειωθεί εάν δοθεί η κατάλληλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Τα ανδρικά φουλάρια της TAILOR Italian Wear είναι ιδανικά για να κοσμίσουν κάθε σας εμφάνιση, προσφέροντας απίστευτο στυλ, δημιουργώντας μια εικόνα από σελίδες περιοδικού! Ανακαλύψτε τη συλλογή από μάλλινα φουλάρια σε ποικίλα σχέδια και αποχρώσεις, για τις ανάγκες κάθε άνδρα!

Ανδρικά φουλάρια, η επιτομή της γοητείας

Ένας άντρας που ενδιαφέρεται να αναδείξει το προσωπικό του στυλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φροντίζει πάντα για ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Προκειμένου να το πετύχει αυτό, πρέπει να δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Για να καταφέρετε να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ με τον πιο σωστό τρόπο, προσθέτοντας πινελιές χρωμάτων σε ένα μονόχρωμο σύνολο, κατάλληλος οδηγός είναι τα φουλάρια. Το ανδρικό φουλάρι είναι ένα είδος αξεσουάρ που μπορεί να δώσει έναν άλλο αέρα στην ένδυσή σας, αρκεί να φορεθεί με τον σωστό τρόπο και χωρίς υπερβολές. Συνδυάστε το με ένα μονόχρωμο ανδρικό σακάκι ή πάνω από το αγαπημένο σας παλτό και κάντε όλους να αναρωτιούνται πως καταφέρνετε να είστε πάντα προσεγμένος, με το πιο κομψό ντύσιμο.

Εσάρπες και φουλάρια σε πρωτότυπα σχέδια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να απογειώσετε το σύνολό σας με τις πιο ιδιαίτερες στυλιστικές επιλογές! Όλα τα κομμάτια της TAILOR συλλογής είναι τυπωμένα σε μαλλί 100%, με ποικίλα σχέδια και χρώματα. Είναι κατασκευασμένα από τους καλύτερους Ιταλούς κατασκευαστές, δίνοντας τη δυνατότητα να τα φορέσετε με διάφορους τρόπους. Ο πιο απλός και συνάμα κομψός τρόπος είναι να τυλίξετε το φουλάρι σας γύρω από τον λαιμό σας μία φορά, προσδίδοντας μια χαλαρή διάθεση στο ντύσιμό σας. 

Τα ανδρικά φουλάρια της TAILOR Italian Wear συμπληρώνουν επάξια την εμφάνισή σας, προσδίδοντας απαράμιλλη γοητεία. Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στο δικό σας ντύσιμο και δώστε ζωντάνια με τα εξαιρετικά χρώματα και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες των υφασμάτων!