page loader
Travel Style: Όταν το ταξίδι γίνεται αφορμή να ανακαλύψεις το σύγχρονο upper casual look

Σε έναν σύγχρονο κόσμο υψηλών ταχυτήτων, χτισμένο πάνω σε μια φιλοσοφία που εκμηδενίζει τις αποστάσεις σε όλα τα επίπεδα και αναζητά διαρκώς αφορμές για δημιουργικότητα πέρα από τα καθιερωμένα, το travel style προκύπτει ως μία ενδυματολογική τάση που ενσωματώνει την ανάγκη για άνεση με το προσωπικό γούστο, εκπέμποντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα υπό το πέπλο της αδιαπραγμάτευτης κομψότητας.  

Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό ταξίδι σε κάποια μητρόπολη του εξωτερικού, είτε απλώς ένα ταξίδι αναψυχής, το travel style συνιστά έναν ξεχωριστό dress code για κάθε άνδρα με πολύπλευρα ενδιαφέροντα και υψηλό αισθητικό κριτήριο στις εμφανίσεις του. Εντυπωσιακό αλλά αβίαστο, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια αλλά μίνιμαλ, σύγχρονο αλλά απόλυτα προσωπικό, το στιλ που υιοθετεί κάποιος για τα ταξίδια του αποτελεί πάνω απ’ όλα μια λαμπρή απόδειξη της επιμονής του για τελειότητα και της ακαταμάχητης γοητείας του σε κάθε περίσταση. 

Η αρχή των πάντων: Το απόλυτο blazer

Καθώς το semi-formal σακάκι, γνωστό ως blazer, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού σώματος, αναπόφευκτα κυριαρχεί στην γενικότερη εντύπωση και καθορίζει την τελική εικόνα ενός συνόλου που δημιουργείται για τον άνδρα που βρίσκεται εν κινσει. Με αυτό ως γνώμονα, μπορείτε πολύ πιο εύκολα να διαμορφώσετε το σύνολο της ημέρας και να αναβαθμίσετε με τον πιο αβίαστο τρόπο την εμφάνισή σας, καθώς αλλάζετε μέσα μεταφοράς, κλίματα από περιοχή σε περιοχη και χώρες. 

Τα μοντέρνα blazer Tailor συνιστούν το απαύγασμα της αισθητικής και της λειτουργικότητας της ιταλικής μόδας. Ο μελετημένος σχεδιασμός τους και η απαράμιλλη κατασκευή τους ενσωματώνουν στοιχεία αποδόμησης και εκλεπτυσμένες sartorial λεπτομέρειες που σας προσδίδουν την φημισμένη κοσμοπολίτικη μεσογειακή αύρα. Παράλληλα, χάρη στην ελαστικότητά τους που οφείλεται στις προσμίξεις φυσικών υλικών υψηλής ποιότητας και την ημίφοδρη επένδυσή τους, τα blazer της συλλογής μας σας προσφέρουν απόλυτα άνεση και ελευθερία κινήσεων. Για μία πιο αυστηρή εμφάνιση προτιμήστε ένα σταυροκούμπωτο σακάκι, ενώ για τους στιλιστικά πιο τολμηρούς προτείνουμε σακάκια χωρίς πέτο. Διαχρονικά αγαπημένο και ενδυματολογικά αλάνθαστο παραμένει το μονόχρωμο μονοκούμπωτο blazer.

  1. ΜΑΥΡΟ ΣΑΚΑΚΙ ΑΝΔΡΙΚΟ
    ΜΑΥΡΟ ΣΑΚΑΚΙ ΑΝΔΡΙΚΟ
    360,00 €
  2. ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΜΠΕΖ
    ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΜΠΕΖ
    395,00 €
  3. ΜΠΛΕ ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΣΑΚΑΚΙ
    ΜΠΛΕ ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΣΑΚΑΚΙ
    395,00 €

Επιλέξτε έξυπνα τα πουκάμισά σας

Σε κάθε μήκος και πλάτος της γης η γλώσσα της ανδρικής κομψότητας είναι διεθνής και κεντρική θέση στο λεξιλόγιό της έχει το κλασικό ανδρικό πουκάμισο. Το πουκάμισο είναι ένα ρούχο αναντικατάστατο στην επιδίωξη κάθε πολυάσχολου άνδρα για μία κομψή και επιβλητική εμφάνιση. Εντυπωσιάζει με την απλότητά του, τις καθαρές γραμμές του και τις διακριτικές λεπτομέρειές του. Γι’ αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε κομψά, ευέλικτα, κατά προτίμηση, μονόχρωμα πουκάμισα για απαράμιλλο travel style. 

Τα πουκάμισα Tailor ξεκινούν από τα πιο βασικά και πλέον διαχρονικά σχέδια για μία capsule γκαρνταρόμπα και διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειές τους, δίνοντάς σας την μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε την προσωπική αισθητική σας με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο. Αλλάζοντας μόνο το πουκάμισό σας, μπορείτε να αλλάξετε την διάθεση του look σας. Από το κλασικό λευκό με τον σκληρό γιακά ως το νεανικό μάο και -γιατί όχι;- ένα με διακριτές λεπτομέρειες στους ώμους ή στις τσέπες σε έντονο χρώμα, η εντυπωσιακή συλλογή της Tailor λαμβάνει στα σοβαρά υπόψη το προσωπικό γούστο σας και σας προτείνει τα πιο εκλεπτυσμένα κομμάτια ιταλικής μόδας στην αγορά.

  1. Ανδρικό πλεκτό πουκάμισο pied poulè
    Ανδρικό πλεκτό πουκάμισο pied poulè
    99,00 €
  2. Ανδρικό Πουκάμισο Μπλε Ρουά Μονόχρωμο
    Ανδρικό Πουκάμισο Μπλε Ρουά Μονόχρωμο
    67,00 € 95,00 €
  3. Ανδρικό Γαλάζιο Ριγέ Πουκάμισο
    Ανδρικό Γαλάζιο Ριγέ Πουκάμισο
    89,00 €
  4. Ριγέ πουκάμισο ανδρικό μπεζ
    Ριγέ πουκάμισο ανδρικό μπεζ
    145,00 €

Κομψά παντελόνια για mix-and-match συνδυασμούς

 

Το ανδρικό παντελόνι για τα ταξίδια σας οφείλει να είναι όπως όλα τα βασικά σας κομμάτια ρουχισμού: απλό και ευέλικτο. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στιλ, με ένα σκούρο μπλε τζην ή ένα ταμπά υφασμάτινο παντελόνι είναι μία ασφαλής και ταυτόχρονα επιτυχημένη επιλογή. Μπορείτε επεκτείνετε την γκαρνταρόμπα σας με ένα παντελόνι σε απαλές αποχρώσεις του αγαπημένου σας χρώματος για εξίσου εντυπωσιακό travel style σε θερμά κλίματα και οι πιο τολμηροί μπορείτε να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα βαμβακερό παντελόνι με πιέτα ή χωρίς σε έντονο κόκκινο χρώμα. Καθένα από αυτά θα μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με το αγαπημένο σας upper casual σακάκι και πουκάμισο.

H Tailor αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα που επιθυμεί να ταξιδεύει με άνεση και στιλ. Γι’ αυτό περιλαμβάνει στη συλλογή της ελαστικά παντελόνια σε ίσια και στενή γραμμή με sartorial λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν την αισθητική του ρούχου, προσδίδουν επιμέλεια και φινέτσα στο σύνολό σας και εγγυώνται την άνεση και την πρακτικότητα. Εμπνεόμενοι διαρκώς από την ιστορία της ανδρικής μόδας και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της τεχνολογίας στην ένδυση, καταφέρνουμε να συγκεράσουμε την διαχρονική ιταλική φινέτσα υψηλής αισθητικής με την απόλυτη λειτουργικότητα και άνεση κινήσεων σε μία εμβριθώς μελετημένη συλλογή που παραλλάσσει vintage πινελιές με σύγχρονες ενδυματολογικές τάσεις. Κάθε παντελόνι Tailor μπορεί να γίνει πολύτιμο κομμάτι του προσωπικού σας travel style.

  1. Υφασμάτινο Παντελόνι Με Πιέτες Μπεζ
    Υφασμάτινο Παντελόνι Με Πιέτες Μπεζ
    115,00 €
  2. Άνετο παντελόνι λευκό με λάστιχο/κορδόνι
    Άνετο παντελόνι λευκό με λάστιχο/κορδόνι
    145,00 €
  3. Άνετο παντελόνι μπλε με λάστιχο/κορδόνι
    Άνετο παντελόνι μπλε με λάστιχο/κορδόνι
    145,00 €

Think of Layering: Τα πολλαπλά επίπεδα του Travel Style

Αν χρειάζεστε ένα extra layer προστασίας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας σε προορισμούς με ψυχρό κλίμα, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με συνδυασμούς ρούχων και διαφορετικές υφές. Το travel style εστιάζεται στην άνεση, γι’ αυτό και μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες, ενδυματολογικές ανάγκες και αισθητικές προσεγγίσεις. Για να παραμείνετε κομψοί και προστατευμένοι από το κρύο βάλτε ζιβάγκο Tailor από φίνα υφάσματα υψηλής ποιότητας, το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι κι ένα μάλλινο ή σακάκι της ευρείας συλλογής μας. Συμπληρώστε το λιτό και εντυπωσιακό σας σύνολο με ένα κασκόλ Tailor από μαλλί ή μετάξι σε χρώματα που κολακεύουν την επιδερμίδα σας. Εναλλακτικά , επιλέξτε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος στο πουκάμισο, το παντελόνι και την πλεκτή ζακέτα Tailor με πυκνή πλέξη. Τα πλεκτά jacket Tailor σας είναι η επιτομή της upper casual κομψότητας για μία σύγχρονη, αρρενωπή εμφάνιση. Ολοκληρώστε το look σας με το αγαπημένο ζεστό παλτό σας. Αυτή η χαλαρή μονοχρωμία όχι μόνο θα σας διευκολύνει στη διαμόρφωση του συνόλου αλλά μάλιστα, θα σας χαρίσει μία αύρα μίνιμαλ πολυτέλειας. Μην ξεχνάτε πως η πραγματική κομψότητα είναι σαν ένας διακριτός και ακαταμάχητος ψίθυρος που ποτέ δεν ικετεύει για την προσοχή των άλλων. 

Η πολύτιμη αξία ενός καλού παπούτσιου

Μην ξεχνάτε πως στα απαραίτητα για ένα άνετο ταξίδι συγκαταλέγονται και τα παπούτσια σας. Για τον απόλυστο συνδυασμό κομψότητας και άνεσης, προτιμήστε δερμάτινα παπούτσια με το κλασικό λείο φινίρισμα για ξέγνοιαστο και ολοκληρωμένο travel style και φυσικά, τα αγαπημένα sneakers της Tailor που αποτελούν ένα πραγματικό ύμνο στο νέο upper casual look και συνδυάζονται εξαιρετικά με blazer. Ανεξάρτητα το προσωπικό σας στιλ και τις ειδικές συνθήκες του ταξιδιού σας, στην Tailor θα βρείτε το πιο κομψό, ανθεκτικό και μαλακό ζευγάρι που ψάχνετε!

  1. Ανδρικά δερμάτινα sneakers λευκά
    Ανδρικά δερμάτινα sneakers λευκά
    156,00 € 195,00 €

Απαραίτητα, κομψά αξεσουάρ για το ταξίδι σας

Για ένα ευέλικτο και κομψό travel style δε θα χρειαστείτε πολλά. Ωστόσο, μπορείτε να απογειώσετε το look σας, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Χρήσιμο αξεσουάρ στο σύνολό σας είναι μία καλοδιατηρημένη δερμάτινη ζώνη. Οι κλασικές δερμάτινες ζώνες Tailor προσδίδουν συνεκτικότητα και αρμονία στην εμφάνισή σας,  ενώ παράλληλα προσφέρουν ευελιξία και ελευθερία κινήσεων. Περιηγηθείτε στη συλλογή από πολυτελείς ζώνες με γυαλιστερό φινίρισμα ή ματ αποχρώσεις στα πιο κλασικά χρώματα για τον άνδρα και αναδείξτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Επιπρόσθετα, αν έχετε προγραμματίσει μία πιο επίσημη έξοδο στον προορισμό σας, προνοείστε να έχετε μαζί σας μία πολυτελή γραβάτα Tailor. Ραμμένες σύμφωνα με τα σταθμισμένα πρότυπα της αγοράς πολυτελών αξεσουάρ και με τα πιο ποιοτικά υφάσματα, το απόλυτο και διαχρονικό σύμβολο της ανδρικής ένδυσης.

 

 

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, το upper casual travel style είναι μία έκφανση του τρόπου ζωής που υιοθετεί κάθε άνδρας που προσανατολίζεται με πρακτικό νου και υψηλό αίσθημα προς την πρόοδο και την επιτυχία. Εκδηλώνεται διαφορετικά σύμφωνα με τα αυστηρώς προσωπικά κριτήρια γούστου, υπακούει, όμως, στη βασική ανάγκη για κομψότητα, άνεση και αισθητική έκφραση.